Halsiz
80+ Silver
Dahası
Eror verip duruyor 10 dk dır almaya çalışıyorum aaaaaağğ
Eror verip duruyor 10 dk dır almaya çalışıyorum aaaaaağğ
Netflix gibi alıorsun kullanıorsun işte ea de olan oyunları oynuyosun ayni netfilixte olan flim veya dizileri nasıl izliorsan bunda da böle işteBunu aldığım an mı kullanıyor nasıl sistem?
aldığın gibi kütüphaneye oyunları ekleyebiliyorsun keşke xbox gamepasste steame gelsede microsoft storeyle uğraşmasakBunu aldığım an mı kullanıyor nasıl sistem?
Alamadım ki yaw devam eden ea aboneliği dio lan 4 5 ay önce idi o iptal ettirdim şimdi alamıom tekrar @MematiBaş🚬 hani alınıordu laAğlat platformu!
Xbox game pass ti o. Ama belki bunda da olabilir emin değilim.bunu alınca oyunlarda indirim mi oluyordu ,sanki bir ara öyle birşeyden bahsediliyordu ,sırf sadece onun için alınabilir
ben alabiliyorum kanki yaaa.Alamadım ki yaw devam eden ea aboneliği dio lan 4 5 ay önce idi o iptal ettirdim şimdi alamıom tekrar @MematiBaş🚬 hani alınıordu la
Hee ben hani aldıktan sonra istediğin zaman aktif edebiliyorsundur diye düşündüm. Şimdiye kadar hep Gamepass ile aldığım için.Netflix gibi alıorsun kullanıorsun işte ea de olan oyunları oynuyosun ayni netfilixte olan flim veya dizileri nasıl izliorsan bunda da böle işte
8 tl ye?bunu alınca fifa 23 ne kadara geliyor
Başka mail kullan.Alamadım ki yaw devam eden ea aboneliği dio lan 4 5 ay önce idi o iptal ettirdim şimdi alamıom tekrar @MematiBaş🚬 hani alınıordu la