Thadox
80+ Bronze
Direkt bunun için alıyordum bende . Kız arkadaşıma da aldıracağım steamde pahalılar kaçmaz fırsat bence.It takes two ve Away out icin alınır
Direkt bunun için alıyordum bende . Kız arkadaşıma da aldıracağım steamde pahalılar kaçmaz fırsat bence.It takes two ve Away out icin alınır
Biri alınca diğeri oynayabiliyodu ücretsize sanırsam ona bak biDirekt bunun için alıyordum bende . Kız arkadaşıma da aldıracağım steamde pahalılar kaçmaz fırsat bence.
Steam dan alınca kütüphaneye geliyor oynaya basınca ea playe atıyor bağlayıp oynuyorsunsteamden alınınca direk ea play emi yönlendiriyor yoksa direk steam üzerinden download mi ediyor bilen varsa yeşillendirirse iyi olur en azından koleksiyon kartı toplarız
öyleymiş denedim sırf star wars için aldım valla iyide olduSteam dan alınca kütüphaneye geliyor oynaya basınca ea playe atıyor bağlayıp oynuyorsun
Bende öyle aldım almaz olaydım para vermeseydim oynamazdımöyleymiş denedim sırf star wars için aldım valla iyide oldu
30tl çok para değil zaten uğraşmadım bendeİade seçeneği geçen sene vardı hâlâ var mı bilmiyorum. Bf 2042 ne kadar boktanmış diye baktım boktan betermiş iade ettim