Yok ne münasebet kardeşim virtualdi oSen her gün bu oyuna laf etmiyor muydun dostum
alıp iade etmiştim beni hiç sarmadı ya hikayeli oyun zevkim yokSave 92% on Mass Effect™ Legendary Edition on Steam
The Mass Effect™ Legendary Edition includes single-player base content and over 40 DLC from the highly acclaimed Mass Effect, Mass Effect 2, and Mass Effect 3 games, including promo weapons, armors, and packs — remastered and optimized for 4K Ultra HD.store.steampowered.com
Steam'de 67 TL'ye düşmüş. Fiyatı hiç olmadığı kadar düşük.
Xbox gamepass'te ve EA Play'de var ama steam'den almak isteyenler için en iyi fırsat bu. Son gün 9 Kasım
Alıntıyı görüntüle
Ayrıca yapımcının diğer oyunları da indirimde :
Alıntıyı görüntüle
Origins oynadım ama onu da tam hatırlamıyorum sadece beğendim olarka kaldı zihnimde. Steam de son 100 TL kaldı onu daha güzel bir oyun için saklıyorum CoD indiriminde mw2 alacaktım almadım içimde kaldı pişmanım...Diğer oyunlarını oynadınız mı ?
Yeni Dragon Age oyunu da yolda 2025 gibi çıkar.
Hikayeli oyun sevmiyorsanız bir şey diyemem ama oynadığım en iyi hikayeli oyunlar başında gelir.alıp iade etmiştim beni hiç sarmadı ya hikayeli oyun zevkim yok
Bu fiyata kaçmaz gamepass bile kalmadı bu paraya.Normalde almicaktım çektim
geçen sefer almamıştım şu an beleş geldiHikayeli oyun sevmiyorsanız bir şey diyemem ama oynadığım en iyi hikayeli oyunlar başında gelir.
Bu fiyata kaçmaz gamepass bile kalmadı bu paraya.
O son 100 tlyi buraya harcayabilirsin. Sonuçta aynı yapımcının oyunu kardeş gibi bir şeyler. Orta çağ yerine uzay teması.Origins oynadım ama onu da tam hatırlamıyorum sadece beğendim olarka kaldı zihnimde. Steam de son 100 TL kaldı onu daha güzel bir oyun için saklıyorum CoD indiriminde mw2 alacaktım almadım içimde kaldı pişmanım...
hocam şöyle söyliyim rdr 2 bile sarmadı, hikayeli saran oyunlar cod bf tarzı ama onlarına hikayeleri bf tarafı cırt biraz, cod tarafı biraz iyiHikayeli oyun sevmiyorsanız bir şey diyemem ama oynadığım en iyi hikayeli oyunlar başında gelir.
Bu fiyata kaçmaz gamepass bile kalmadı bu paraya.
Seni rdr 2 sarmadıysa bu dünyada hiçbir oyun hikayesi sarmazhocam şöyle söyliyim rdr 2 bile sarmadı, hikayeli saran oyunlar cod bf tarzı ama onlarına hikayeleri bf tarafı cırt biraz, cod tarafı biraz iyi
Oyunu biliyorum ama pek ilgimi çekmiyorO son 100 tlyi buraya harcayabilirsin. Sonuçta aynı yapımcının oyunu kardeş gibi bir şeyler. Orta çağ yerine uzay teması.
Dragon age 2 eksikti alıyım biSave 92% on Mass Effect™ Legendary Edition on Steam
The Mass Effect™ Legendary Edition includes single-player base content and over 40 DLC from the highly acclaimed Mass Effect, Mass Effect 2, and Mass Effect 3 games, including promo weapons, armors, and packs — remastered and optimized for 4K Ultra HD.store.steampowered.com
Steam'de 67 TL'ye düşmüş. Fiyatı hiç olmadığı kadar düşük.
Xbox gamepass'te ve EA Play'de var ama steam'den almak isteyenler için en iyi fırsat bu. Son gün 9 Kasım
Alıntıyı görüntüle
Ayrıca yapımcının diğer oyunları da indirimde :
Alıntıyı görüntüle