bu harbi sağlammış alasım geldi2. El düşünürsen şöyle bir cihaz var, fena değil.
hem iş hem oyun için mi alacaksınız sadece oyun amaçlı olacaksa yeriniz varsa masaüstü 80 bin tl veripte sakın ikinci el almayın sıfırı en iyisirDostlar selam 1 Tb 32 Gb ram gaming laptop önerisi herkese iyi akşamlar
2.El düşünmüyorum2. El düşünürsen şöyle bir cihaz var, fena değil.
Dizüstü zorunluluğun varSaf oyun amaçlıysa ben de masaüstü sistem toplamanın mantıklı olduğunu düşünüyorum. Masaüstünün keyfini ve performansını hiç bir laptop veremez.
Hem iş hem oyun dükkanımda kullanıcamhem iş hem oyun için mi alacaksınız sadece oyun amaçlı olacaksa yeriniz varsa masaüstü 80 bin tl veripte sakın ikinci el almayın sıfırı en iyisir
hem iş hem oyun için mi alacaksınız sadece oyun amaçlı olacaksa yeriniz varsa masaüstü 80 bin tl veripte sakın ikinci el almayın sıfırı en iyisir
Saf oyun amaçlıysa ben de masaüstü sistem toplamanın mantıklı olduğunu düşünüyorum. Masaüstünün keyfini ve performansını hiç bir laptop veremez.
bu harbi sağlammış alasım geldi
bunlar yeterli yani size
işlemci ekran kartı önemi yok mu
sistemi ne amaçlı kullanacaksınız
Dostlar lütfen bilgili birisi veya bilgisi olan birisi yönlendirsin niyetim ciddi direk alacağım cihazın kronik sorunu falan olmasın ben en az 5-6 sene kullanırım.2.El düşünmüyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Dizüstü zorunluluğun var
Hem iş hem oyun dükkanımda kullanıcam
Bunlardan hangisi alınır
İyi yorumlar var kötü yorumlar da varİkisi de FullHD panel, bu kadar para veriyorsanız panel en azından 2K olsun bence. Bunun dışında kasa olarak OMEN biraz daha oturaklı duruyor. Kronik sorunlar için bir şey diyemem, modeli netleştirdikten sonra nette aratın veya yorumları filan okuyun.