80.000 TL Sistem Onerisi

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
hadi almicam diyelim merak edip soramaz miyim ne bu tavir kardesim beni mi takip ediyosun a
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

eyvallah sarjim az inceleyecegim sonra.

lIsser kardesim acilen olgunlasman gereken konular var.sacma sapan cocukca tavirlar sergileme
NE GULUON OLM KAFAN MI GUZEL?

hadi almicam diyelim merak edip soramaz miyim ne bu tavir kardesim beni mi takip ediyosun a

eyvallah sarjim az inceleyecegim sonra.

lIsser kardesim acilen olgunlasman gereken konular var.sacma sapan cocukca tavirlar sergileme.
dediklerin azicik dogru olsa beni umursamayip konunun amacina yonelirdin zaten. Ben konuyu saldım dedıkce arkadan arkadan sallamaya devam ediyorsun cocuk gibi :D milletin zamanini calmaya devam.

dediklerin azicik dogru olsa beni umursamayip konunun amacina yonelirdin zaten. Ben konuyu saldım dedıkce arkadan arkadan sallamaya devam ediyorsun cocuk gibi :D milletin zamanini calmaya devam.
belki su anlik planlarimda yoktur fakat gelecek icin sistem onerisi alamaz miyim belki fikir degistiririm dizustu almayi dusunurum yine kardesim senin gibi millete salca olsan basibos insanlar sinirimi bozuyor, milletin vaktini niye calayim insanlar zorla mi sistem onerisi yaziyorlar. sarjm az dedim sonra ilgilenecegim.her sey gonlunce olsun iyi aksamlar kardesim sana.

Şimdi saf oyun için nvidia bile max sınır olarak 4080 diyor, sen ne yapacaksın 4090'ı, 8k oyunculuk falan mı istiyorsun?

7800x3d (trde satışa henüz çıkmadı, yakındır) ve rtx 4080 düşünülürse fiyatta epey tasarruf edilebilir

Şimdi saf oyun için nvidia bile max sınır olarak 4080 diyor, sen ne yapacaksın 4090'ı, 8k oyunculuk falan mı istiyorsun?

reis 4080 sistem dizmistim millet bu fiyata 4090 alirim dedi ben de 4090 seciyim dedim simdi de oyun icin 4090 gereksiz diye makara geciyo millet ag neyse eyvallah kafama uyani alicam su okul bitsin bi.

reis 4080 sistem dizmistim millet bu fiyata 4090 alirim dedi ben de 4090 seciyim dedim simdi de oyun icin 4090 gereksiz diye makara geciyo millet ag neyse eyvallah kafama uyani alicam su okul bitsin bi.
Knka ben toplicam da sen ne zaman Alican o zaman yapalım istersen şimdi mevcut Stok durumu fiyatlarda değişkenlik vs olur toplasam bile değişir hemen alacak mısın

Lian li için ayrıca fan da almak gerekiyor onuda göz önünde bulunduralım

E kardeşim almayacaksan neden meşgul ediyorsun

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,203,248
Üyeler
191,566
Son üye