- Konu Sahibi Konu Sahibi
Maalesef hocam dediğim gibi şansı yok başka markanın.galax baya ıyı marka bısey olursa bırebır degısım yapıyolar
Maalesef hocam dediğim gibi şansı yok başka markanın.galax baya ıyı marka bısey olursa bırebır degısım yapıyolar
Siz bilirsiniz şimdiden alacağınız sistemi güle güle kullansınmaalesef hocam en çok bilinen markalar dışında almaz arkadaşım ve bende almam maalesef bir kez dilim yandı bu konuda.
çok teşekkürler hocamSiz bilirsiniz şimdiden alacağınız sistemi güle güle kullansın
Teşekkür ederim fakat farklı marka ekran kartı aramıyorum hocam msi asus gigabyte dışındahttps://www.gaming.gen.tr/urun/5051...-sistem-tavsiyesi-star-wars-outlaws-hediyeli/ bu ti superli
https://www.gaming.gen.tr/urun/3843...gaming-bilgisayar-star-wars-outlaws-hediyeli/ buda 4080 superli senin atıtğın sistemden iyidir
Knk para dağıtıyorsan hayrına bizede yolla şöyle 20-30 bizde kasa alak bune olum 80k buna verilir miMerhaba, böyle bir sistem alacağım, Gamegaraj'dan daha uyguna satan bir yer biliyor musunuz?
Sistemin kurulu gelmesi lazım yoksa alamam.
Lütfen ekran kartında başka marka önermeyin.
https://www.gamegaraj.com/urun/arcade-9a/
Alıntıyı görüntüle
Bende anlamıyorum soru sorcam ama öneri istemiyorsun niye açarsınki git al madem o kadar iyiYanlış anlama milletin önerisine şöyleyim böyleyim diyorsun ama konu açıyorsun fikirlere kapalıysan konu açma sebebin nedir?
Yanlış anlama milletin önerisine şöyleyim böyleyim diyorsun ama konu açıyorsun fikirlere kapalıysan konu açma sebebin nedir?
Estağfurullah hocam yanlış anlamıyorum, konuyu bir daha okursanız aydınlanacaksınız.Bende anlamıyorum soru sorcam ama öneri istemiyorsun niye açarsınki git al madem o kadar iyi
Okudum knk ama cidden gereksiz pahalı bir sistem sen bir arkadaşınla konuş başka sistem al çok mantıksız MSI on iyi modeli değil slim ler onu gözden geçirEstağfurullah hocam yanlış anlamıyorum, konuyu bir daha okursanız aydınlanacaksınız.
hocam bu ilk attığın linkte şöyle bir soğutucu r7 7800x3d yi soğutur mu? Bir de ekran kartı 2 fanlı 4070 ti super olan bir kart sizce çok ısıınr mı ?
Konuştum hocam hepsini gördü zaten daha buraya forum açmadan konuştuk bunları fakat söylediğim gibi.Okudum knk ama cidden gereksiz pahalı bir sistem sen bir arkadaşınla konuş başka sistem al çok mantıksız MSI on iyi modeli değil slim ler onu gözden geçir
hocam o işlemciyi forumda kule tipiyle soğutanlar var bunlar hayli hayli soğutur.hocam bu ilk attığın linkte şöyle bir soğutucu r7 7800x3d yi soğutur mu? Bir de ekran kartı 2 fanlı 4070 ti super olan bir kart sizce çok ısıınr mı ?
Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
Konuştum hocam hepsini gördü zaten daha buraya forum açmadan konuştuk bunları fakat söylediğim gibi.
bilmiyorum hocam inan ki bazıları böyle söylüyor bazıları soğutamadığından şikayetçi garip bi olay, çok güçlü bir işlemci ve soğutması da o yüzden zor diye geçiyor aslında çoğu yerde, bende msi c360 var ve boşta 45-55 oyunlarda 60-70 arası gelip gidiyor. Ekran kartı 2 fan sıkıntı olur mu sizce hocam?hocam o işlemciyi forumda kule tipiyle soğutanlar var bunlar hayli hayli soğutur.