Eğer ayrı almayı planlıyorsan böyle tercih edebilirsin.
Benden de son bir kez hatırlatma olsun 4080 Super yerine 4070 Ti Super tercih etmek pek mantıklı kalmaz. Veya sırf marka için daha fazla para ödemek biraz saçmalığa kaçıyor.
Galax markasının en üst serisi SG serisi kartını yolladım, Asusun ROG serisine ve MSIın Surpim X serisine denk gelen karttır ama TUF ve Gaming X'ten daha iyi olduğunu söyleyebilirim. Eğer fikrini az çok değiştirebileceğini düşünüyorsan incelemelere bakabilirsin en ağır oyunlarda Asus TUF serisi ve Galax SG serisinin sıcaklık gibi birçok farklarına ki ekstra olarak Galax birebir değişim sağladığı için garanti bakımından bir sorun olmaz.
Ekstra olarak QP'den PCH 4080 Super sistemini alan bazı arkadaşların email yoluyla ileti ileterek farklı ekran kartlarını siparişlerinde istediklerini dile getirdiklerini görmüştüm. Belli bir fark ödeyerek veya o fiyata denk gelen başka bir kart seçerek sistem alabilirsin. Gaming.gen'de oluyor mu bilmiyorum ama QP'den alan bir iki kişide bunu görmüştüm.
AMD Ryzen 7 7800X3D Sekiz Çekirdek 4.2 GHz İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz AMD Ryzen 7 7800X3D Sekiz Çekirdek 4.2 GHz İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! AMD Ryzen 7 7800X3D Sekiz Çekirdek 4.2 GHz İşlemci özelliklerini incele, 13.449,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Asrock B650 Pro RS AMD AM5 DDR5 ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asrock B650 Pro RS AMD AM5 DDR5 ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Asrock B650 Pro RS AMD AM5 DDR5 ATX Anakart özelliklerini incele, 8.529,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Yükleniyor...
www.akakce.com
Asus A21 Plus ARGB 4 Fanlı Micro ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus A21 Plus ARGB 4 Fanlı Micro ATX Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus A21 Plus ARGB 4 Fanlı Micro ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 3.045,13 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Corsair RM750e CP-9020262-EU Gen5 750 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Corsair RM750e CP-9020262-EU Gen5 750 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Corsair RM750e CP-9020262-EU Gen5 750 W Power Supply özelliklerini incele, 3.858,66 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Thermalright Aqua Elite 360 ARGB Siyah İşlemci Sıvı Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Thermalright Aqua Elite 360 ARGB Siyah İşlemci Sıvı Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Thermalright Aqua Elite 360 ARGB Siyah İşlemci Sıvı Soğutucu özelliklerini incele, 3.199,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Yükleniyor...
www.akakce.com
Galax RTX 4080 Super SG 1-Click OC 48SZM6MD9RSG 256 Bit GDDR6X 16 GB Ekran Kartı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Galax RTX 4080 Super SG 1-Click OC 48SZM6MD9RSG 256 Bit GDDR6X 16 GB Ekran Kartı fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Galax RTX 4080 Super SG 1-Click OC 48SZM6MD9RSG 256 Bit GDDR6X 16 GB Ekran Kartı özelliklerini incele, 44.482,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Benden de son bir kez hatırlatma olsun 4080 Super yerine 4070 Ti Super tercih etmek pek mantıklı kalmaz. Veya sırf marka için daha fazla para ödemek biraz saçmalığa kaçıyor.
Galax markasının en üst serisi SG serisi kartını yolladım, Asusun ROG serisine ve MSIın Surpim X serisine denk gelen karttır ama TUF ve Gaming X'ten daha iyi olduğunu söyleyebilirim. Eğer fikrini az çok değiştirebileceğini düşünüyorsan incelemelere bakabilirsin en ağır oyunlarda Asus TUF serisi ve Galax SG serisinin sıcaklık gibi birçok farklarına ki ekstra olarak Galax birebir değişim sağladığı için garanti bakımından bir sorun olmaz.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ekstra olarak QP'den PCH 4080 Super sistemini alan bazı arkadaşların email yoluyla ileti ileterek farklı ekran kartlarını siparişlerinde istediklerini dile getirdiklerini görmüştüm. Belli bir fark ödeyerek veya o fiyata denk gelen başka bir kart seçerek sistem alabilirsin. Gaming.gen'de oluyor mu bilmiyorum ama QP'den alan bir iki kişide bunu görmüştüm.