Neler Yeni

80.000 TL'ye Kasa Topladım. Daha Ucuza Satan Bir Yer Var mı?

slmslmslm

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
845
İsim
slm
Eğer ayrı almayı planlıyorsan böyle tercih edebilirsin.

Benden de son bir kez hatırlatma olsun 4080 Super yerine 4070 Ti Super tercih etmek pek mantıklı kalmaz. Veya sırf marka için daha fazla para ödemek biraz saçmalığa kaçıyor.
Galax markasının en üst serisi SG serisi kartını yolladım, Asusun ROG serisine ve MSIın Surpim X serisine denk gelen karttır ama TUF ve Gaming X'ten daha iyi olduğunu söyleyebilirim. Eğer fikrini az çok değiştirebileceğini düşünüyorsan incelemelere bakabilirsin en ağır oyunlarda Asus TUF serisi ve Galax SG serisinin sıcaklık gibi birçok farklarına ki ekstra olarak Galax birebir değişim sağladığı için garanti bakımından bir sorun olmaz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ekstra olarak QP'den PCH 4080 Super sistemini alan bazı arkadaşların email yoluyla ileti ileterek farklı ekran kartlarını siparişlerinde istediklerini dile getirdiklerini görmüştüm. Belli bir fark ödeyerek veya o fiyata denk gelen başka bir kart seçerek sistem alabilirsin. Gaming.gen'de oluyor mu bilmiyorum ama QP'den alan bir iki kişide bunu görmüştüm.

Alican.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
466
İsim
Alican ekinci
bilmiyorum hocam inan ki bazıları böyle söylüyor bazıları soğutamadığından şikayetçi garip bi olay, çok güçlü bir işlemci ve soğutması da o yüzden zor diye geçiyor aslında çoğu yerde, bende msi c360 var ve boşta 45-55 oyunlarda 60-70 arası gelip gidiyor. Ekran kartı 2 fan sıkıntı olur mu sizce hocam?
valla hocam 1.cisi ben sıvı soğutmaya çok güvenmediğimden kallavi bi kule tipi soğutucuyla kullanırdım frost commander gibi.2.ci olarakta illa asus msi olsun diyen sizsiniz o yüzden bu fiyatlara 2 fanlı olması normal.ben olsam galaxın ekran kartlısını alır geçerdim galax sandığınız kadar kötü bir marka değil.hatta kötü bir markada değil.ayrı olarak forumda konu açın galax 4080 super vs kart alınır mı? diye alacağınız cevaplardan anlarsınız nasıl bir marka olduğu

memruh

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
168
İsim
ahmet saplı
valla hocam 1.cisi ben sıvı soğutmaya çok güvenmediğimden kallavi bi kule tipi soğutucuyla kullanırdım frost commander gibi.2.ci olarakta illa asus msi olsun diyen sizsiniz o yüzden bu fiyatlara 2 fanlı olması normal.ben olsam galaxın ekran kartlısını alır geçerdim galax sandığınız kadar kötü bir marka değil.hatta kötü bir markada değil.ayrı olarak forumda konu açın galax 4080 super vs kart alınır mı? diye alacağınız cevaplardan anlarsınız nasıl bir marka olduğu
biliyorum biliyorum hocam zaten, elbet görüyorum fakat dediğim gibi hem arkadaşım almaz hem de dilim yandı artık risk almam gibi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,322
Üyeler
161,837
Son üye
utku3520
Top Bottom