Neden böyle bir fiyat80.000 - 100.000 TL arasında oyuncu laptopu arıyorum
uzun yıllar kullanacağım bir laptop almak istiyorum üniversiteye geçeceğim şuana kadar intelin adını bilmediğim bir işlemcisi ve varlığından bile kendi haberdar olmayan bir ekran kartıyla yaşadım uzun yıllar istediğim oyunu orta yüksek ayarlarda kasamadan çalıştırabilecek bir bilgisayar istiyorum.Neden böyle bir fiyat
O fiyata en iyi laptop msi alırsın ama YouTube detaylı incele 100k az değiluzun yıllar kullanacağım bir laptop almak istiyorum üniversiteye geçeceğim şuana kadar intelin adını bilmediğim bir işlemcisi ve varlığından bile kendi haberdar olmayan bir ekran kartıyla yaşadım uzun yıllar istediğim oyunu orta yüksek ayarlarda kasamadan çalıştırabilecek bir bilgisayar istiyorum.
bende msı düşünüyorum biraz baktım birde forumdan birilerinin fikrini dinlemek için başlık açtımO fiyata en iyi laptop msi alırsın ama YouTube detaylı incele 100k az değil
Oyun da oynuyacam diyorsun 50k kasa toplasan 30 40k laptop alsan mantıklı olamz mı? hem 50k civarı masaüstü kursan uzun yıllar kullanırsın laptop 80k 100k vermek biraz saçma olurbende msı düşünüyorum biraz baktım birde forumdan birilerinin fikrini dinlemek için başlık açtım
mantıklıymış bunu yapabilirim. Laptoptaki 4080 ile masaüstü bir bilgisayardaki 4080 aynı performansı vermiyor değilmi?Oyun da oynuyacam diyorsun 50k kasa toplasan 30 40k laptop alsan mantıklı olamz mı? hem 50k civarı masaüstü kursan uzun yıllar kullanırsın laptop 80k 100k vermek biraz saçma olur
vermez masaüstü daha performanslı ve serin çalışırmantıklıymış bunu yapabilirim. Laptoptaki 4080 ile masaüstü bir bilgisayardaki 4080 aynı performansı vermiyor değilmi?
masaüstü daha iyi performans verir ve laptopdaki gibi aşırı ısınma sorunun görmezsin bende laptop aldım keşke masaüstü alsaydım diyordum birde masaüstünü istediğin zmn malzemelerini yükseltebilirsin ekran kartı eskidimi yenisini takarsın işlemci düşük mü kaldı daha iyisini alırsın ama bunlar laptopda yok. YouTube bak istersen laptop ve kasa karşılaştırmalarına.mantıklıymış bunu yapabilirim. Laptoptaki 4080 ile masaüstü bir bilgisayardaki 4080 aynı performansı vermiyor değilmi?