Özelden yazabilirsiniz.Ben de UV yapmak istiyorum yardımcı olabilir mi acaba? @keremcnsz24
Yardımcı olmaya çalışırım.Bu konularda pek bilgim yok voltaj eğrisinden falan müsait olduğunuzda mesaj atsam anlatabilir misiniz ?
Peki teşekkür ederim. Şuan bir işim var da akşam mesaj atarım.Özelden yazabilirsiniz.
Yardımcı olmaya çalışırım.
Yazdım müsait olduğunuz zaman bakabilirsinizÖzelden yazabilirsiniz.
Yardımcı olmaya çalışırım.
875 mV verdik. 850 mV'de de çalışıyor ama uzun süreli oynanışta drop girebiliyor, oyun çökebiliyor.Kaç volt verdiniz?
Stok halde normal değerler, bende de Dual Evo var.Benim 2060 furmarkta max 74 gördü fazla mı az mı emin değilim
Asus Dual Evo modelini kullanıyorum
@keremcnsz24 sence?
Eğer performans düşüşü yaşanmıyorsa banada bi 1.5 UV875 mV verdik. 850 mV de de çalışıyor ama uzun süreli oynanışta drop girebiliyor, oyun çökebiliyor.
Stok halde normal değerler, bende de Dual Evo var.
Ben de 73-75 civarı görüyordum, şimdi UV ile kullanıyorum.
En fazla 65 civarı görüyorum.
Yaşanmıyor hatta memory clock artırırsan hem sıcaklık düşürüp hem de performans artırabilirsin.Eğer performans düşüşü yaşanmıyorsa banada bi 1.5 UV
Alıntıyı görüntüle
yardım eder misin benim pek bilgim yokYaşanmıyor hatta memory clock artırırsan hem sıcaklık düşürüp hem de performans artırabilirsin.
Ederim, özelden yazabilirsin.yardım eder misin benim pek bilgim yok
MSI Afterburner'da voltaj eğrisinden yaptık, Core Voltage'dan azaltma olmuyor.Basit ve eğlenceli bir iş aslında, ne kadar iyi silikon o kadar düşük voltaj veya yüksek frekans. Voltajı offset şeklinde mi yoksa kademe şeklinde mi ayarladınız? @keremcnsz24