Neler Yeni

Öneri 80 TL'ye mouse önerisi

baltazar

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,644
İsim
A.Ş.
İlgilendiği Kategoriler
Güç Kaynakları

yusuf34

80+ Silver
Sgm x7 yi kullandım zamanında
Biraz fazla ağır fakat alışırsan hiçbir sıkıntısı yok çok kaliteli mouse fiyatına göre
everesti bir türlü sevemedim önceden mouse almdım kendine tuşluyordu

Dontaçhi

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,530
İsim
Dontaçhi kâfi.
neden mousedu dedin
Şuan kullanmıyorum eskiden kullandığım bi mouse'du. Oyüzden geçmiş zaman kullandım
Mesaj otomatik birleştirildi:

1 seneye yakın kullandım hiçbir sorununu görmedim güzel mouse dediğim gibi ağırlığına alışabilirsen bir sıkıntı çekmezsin

yusuf34

80+ Silver
Şuan kullanmıyorum eskiden kullandığım bi mouse'du. Oyüzden geçmiş zaman kullandım

1 seneye yakın kullandım hiçbir sorununu görmedim güzel mouse dediğim gibi ağırlığına alışabilirsen bir sıkıntı çekmezsin
logitech m90 mousedan ağırmıdır

bundan ağırmıdır

Dontaçhi

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,530
İsim
Dontaçhi kâfi.
Hocam aslında öneri olarak bunu yapacaktım fakat fonksiyonel tuş istemişsin oyüzden bunu önermedim.
Bunun ağırlığı konusunda bi bilgiye sahip değilim fakar SGM X7 ağır bir mouse içinde küçük iki tane demir parçası var ağırlık yapması için fakat içini açıp o parçaları sökebilirsin hafif olmasını istiyorsan, böyle bir video görmüştüm

logitech m90 mousedan ağırmıdır

yusuf34

80+ Silver
Hocam aslında öneri olarak bunu yapacaktım fakat fonksiyonel tuş istemişsin oyüzden bunu önermedim.
Bunun ağırlığı konusunda bi bilgiye sahip değilim fakar SGM X7 ağır bir mouse içinde küçük iki tane demir parçası var ağırlık yapması için fakat içini açıp o parçaları sökebilirsin hafif olmasını istiyorsan, böyle bir video görmüştüm
videoyu atarmısın

peki bu mouse nasıl

Son düzenleme:
Top Bottom