Neler Yeni

800-1000 Tl bütçeli oyuncu kulaklığı önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Yalçın Yücel
Bütçe
1000
Arkadaşlar merhabalar, yaklaşık 6 senedir ASUS Cerberus kulaklık kullanıyorum ve ömrünü doldurdu. Oyun-müzik için kulak üstü, basları tatmin edici bir kulaklık arıyorum. Kulaklık uzun saatler canlı dersler nedeniyle kafamda olacak. Ses kartım Realtek® ALC1150 codec. Önerileriniz nedir? Kulaklığı PC ve PS4'de kullanacağım teşekkürler.

Hikoreis

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,905
İsim
Onur Ğ

rdemstaken

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Bütçe artarsa kesinlikle bu.

G1ray

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
Giray Akkan
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Yalçın Yücel
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Yalçın Yücel
Cooler Master Mh752 nasıldır ?

G1ray

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
Giray Akkan
tabii ki :) biliyorum da bana eskimiş gibi geliyor ve bi kulaklığı bozmadan bırakmıyorum.😅Void elite RGB hakkında ne düşünüyorsun ?
Xantares'in kullandığı kulaklıktır.Şunu belirteyim ses kasmak kulaklığa bakmaz ve ses kasmak tek kazanma yolu değildir.Bir kulaklık alırken oyun yanında müzik performansınada bakmanızı öneririm.Corsair void serisi kaliteli ve kendini kanıtlamış ürünlerdir, bass seviyesi yüksektir buda ses kasmanıza yardımcı olur ancak müzik konusunda baya düşük
Mesaj otomatik birleştirildi:

Cooler Master Mh752 nasıldır ?
Evet f/p ürünü çok güzel basslar olsun tizler olsun oyundayken ses kasmana olanak sağlayacak kulaklıklardan birsidir ama benim önerim cloud alpha yönündedir sana kalmış seçim

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Yalçın Yücel
Xantares'in kullandığı kulaklıktır.Şunu belirteyim ses kasmak kulaklığa bakmaz ve ses kasmak tek kazanma yolu değildir.Bir kulaklık alırken oyun yanında müzik performansınada bakmanızı öneririm.Corsair void serisi kaliteli ve kendini kanıtlamış ürünlerdir, bass seviyesi yüksektir buda ses kasmanıza yardımcı olur ancak müzik konusunda baya düşük
Mesaj otomatik birleştirildi:

Evet f/p ürünü çok güzel basslar olsun tizler olsun oyundayken ses kasmana olanak sağlayacak kulaklıklardan birsidir ama benim önerim cloud alpha yönündedir sana kalmış seçim
Zaten hardcore fps oyunu kasmıyorum. Sürekli müzik dinleyen birisiyimdir. O yüzden tercihim sanırım Cooler Master MH752 yönünde olabilir. Teşekkür ederim :)

G1ray

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
Giray Akkan
önemli değil

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular