param güvende ile içini rahat tutsun her türlü iade edebilir.Bu modele bide Bluetooth aparatı almak lazım değil mi ? Bir de attığım Razer modeli bu fiyatta almak mantıklı olur mu ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sarı siteye hiç bulaşmak istemez arkadaşım muhtemelen, teşekkürler.
Ajazz apex stok bekle ya da sahibinden üzerinden al.
Dediğinizin üzerinde durucağım fakat istemez ise Razer modeli bu fiyat bandında iyi midir ? Ben MM711 aldırıcam şuan da hiçbir şey istemezse ama asıl bütçesi 600-800 TL o nedenle soruyorum Razer modelini.param güvende ile içini rahat tutsun her türlü iade edebilir.
hayır usb alıcıyı takman yeterli 2.4g kullanabilirsinBu modele bide Bluetooth aparatı almak lazım değil mi ? Bir de attığım Razer modeli bu fiyatta almak mantıklı olur mu ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sarı siteye hiç bulaşmak istemez arkadaşım muhtemelen, teşekkürler.
Gerçekten şans işi haklısınTeşekkür ederim hocam, yeni mouse almak zorunda kaldım. Teknoloji şans işi hocam bende olur başkasında olmaz. Ayrıyeten değenlendirmelere baktığım zamanda çok kişi bu problemi yaşamış
hocam mouse iyide kronık sorunları var garantıde yokStok gelirse ajazz
hocam valla herkes çok fazla övdüğü için söylüyorumhocam mouse iyide kronık sorunları var garantıde yok
hocam herkes övüyorda o övenler max 2 3 aydır kullanıyordur mousede kronık sorunlar var bozulunca garantisi yok çogu kişiyide sıkıntılı geliyorhocam valla herkes çok fazla övdüğü için söylüyorum
dorudur hocam yakına konusu açılırsa görücezhocam herkes övüyorda o övenler max 2 3 aydır kullanıyordur mousede kronık sorunlar var bozulunca garantisi yok çogu kişiyide sıkıntılı geliyor
aynısının bende kullanıyrum proyu ama tıklayınca gıcırtı sesi oıluyor alanların çoğundada vardorudur hocam yakına konusu açılırsa görücez
o yüzden popüler markalardan şaşmıyorum hocamaynısının bende kullanıyrum proyu ama tıklayınca gıcırtı sesi oıluyor alanların çoğundada var