Neler Yeni

800-900 TL 2.el veya Yurtdışından Klavye Önerisi

Roncu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Hüseyin
Arkadaşlar bir mekanik klavye almak istiyorum ve 800-900 TL bütçem var (belki 50-100 Tl aşabilirim). Bu fiyatlara kaliteli bir mekanik klavye alamam gördüğüm kadarıyla. Rampage, everest, gamepower gibi markaları bu fiyata satıyorlar onları almak istemiyorum. Bu yüzden 2 el veya yurtdışından klavye almak daha mantıklı en azından daha kaliteli bir klavye almış olurum.

Klavyeyi oyun oynamak için alıyorum. Aradığım büyük olmaması, daha çok küçük klavye arıyorum ve son olarak bu fiyatlara alabileceğim en kalite switch hangisi onu tercih etmek istiyorum. Switchler hakkında az bilgi sahibiyim ondan yardımınıza ihtiyacım var. Oyun için kırmızı, siyah ve bunlar kadar olmasa da kahverengi tercih ediliyor bildiğim kadarıyla ama hangi markanın daha iyi bu fiyata hangisini alabilirim yardımlarınızı bekliyorum. (KLAVYE KONUSUNUNDA BİLGİSİ OLAN YARDIM EDERSE SEVİNİRİM. ÇÜNKÜ ALDINMI UZUN SÜRE KULLANICAM)

HERKESE TEŞEKKÜRLER.

ardaaaq

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,193
İsim
Songül
Arkadaşlar bir mekanik klavye almak istiyorum ve 800-900 TL bütçem var (belki 50-100 TL aşabilirim). Bu fiyatlara kaliteli bir mekanik klavye alamam gördüğüm kadarıyla. Rampage, everest, gamepower gibi markaları bu fiyata satıyorlar onları almak istemiyorum. Bu yüzden 2 el veya yurtdışından klavye almak daha mantıklı en azından daha kaliteli bir klavye almış olurum.

Klavyeyi oyun oynamak için alıyorum. Aradığım büyük olmaması, daha çok küçük klavye arıyorum ve son olarak bu fiyatlara alabileceğim en kalite switch hangisi onu tercih etmek istiyorum. Switchler hakkında az bilgi sahibiyim ondan yardımınıza ihtiyacım var. Oyun için kırmızı, siyah ve bunlar kadar olmasa da kahverengi tercih ediliyor bildiğim kadarıyla ama hangi markanın daha iyi bu fiyata hangisini alabilirim yardımlarınızı bekliyorum. (KLAVYE KONUSUNUNDA BİLGİSİ OLAN YARDIM EDERSE SEVİNİRİM. ÇÜNKÜ ALDINMI UZUN SÜRE KULLANICAM)

HERKESE TEŞEKKÜRLER.
yanılıyorsun o fiyata gayet kaliteli klavyeler var banggoodtan royal kludge rk61 veya skyloong sk61 al beğenmezsen parasını ben veriyim 😶

MAH0A

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
516
İsim
Mahmut Taplamacıoğlu
Cherry MX Red size uygun bir switch olur. Sesi az. Tuşa basma ağırlığı ideal. Ama o fiyatlarda klavye bilmiyorum.

ardaaaq

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,193
İsim
Songül
Cherry MX Red size uygun bir switch olur. Sesi az. Tuşa basma ağırlığı ideal. Ama o fiyatlarda klavye bilmiyorum.
cherry kalite bakımından gateron, kailh ve ttc'nin gerisinde bir marka. yeni switchlerinde plastiğin ve içindeki mekanizmanın kalitesini düşürdüler yay seside cabası.

Roncu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Hüseyin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
yanılıyorsun o fiyata gayet kaliteli klavyeler var banggoodtan royal kludge rk61 veya skyloong sk61 al beğenmezsen parasını ben veriyim 😶
Teşekkür ederim hemen göz atacağım klavyelere :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bende bakındım ama bulamadım ondan 2 el gibi yollara yöneldim.

Top Bottom