Neler Yeni

800-900bin TL arası araba önerisi

aliiii24

80+
Bütçe
850.000
Merhaba, 800.000TL ile 900.000TL arasında alınabilecek otomatik veya manuel farketmez fakat benzinli olması tek tercihim. Kilometresi tercihen 120-130 bini aşmamış, AĞIR HASAR KAYDI OLMAYAN araç önerileriniz veya mantıklı gördüğünüz ilanlar varsa atarsanız sevinirim.
Opel Insignia, Renault Megane, Chevrolet Cruze gibi araçları inceliyorum şu sıralar. Bunlar nasıl tercihler, yorumlarınızı bekliyorum.

ozanyeat

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ozan
Megane otomatik dci ise ileriki dönemde tıkırtı sesi ve masraf yaratabilir diğer araçlar konusunda bilgim yok maalesef.

efe11

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mustafa efe özer
hocam model ozellik ne ariyorsun hemen yardimci olabilirim

aliiii24

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam model ozellik ne ariyorsun hemen yardimci olabilirim
Benzinli olsun, 130 bin kilometreyi falan aşmamış olsun hocam yeterli. Sedan araç olursa süper olur, hatchback araçlara sığmıyoruz :D. Otomatik, manuel farketmez. Ailece binilecek, genç birisinin de bindiğinde sırıtmayacağı ve yakışacağı bir araç olabilir. Bunların yanında tabii yakıt tüketimi olarak bizi üzmeyecek, sürekli sanayiye düşürmeyecek bir araç varsa önerilerini bekliyorum.

efe11

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mustafa efe özer
Benzinli olsun, 130 bin kilometreyi falan aşmamış olsun hocam yeterli. Sedan araç olursa süper olur, hatchback araçlara sığmıyoruz :D. Otomatik, manuel farketmez. Ailece binilecek, genç birisinin de bindiğinde sırıtmayacağı ve yakışacağı bir araç olabilir. Bunların yanında tabii yakıt tüketimi olarak bizi üzmeyecek, sürekli sanayiye düşürmeyecek bir araç varsa önerilerini bekliyorum.
Hocam hyundai accent blue 1.6 crdi mode plus bakabilirsiniz hem ici rahat hem guzel araba bastin mi gider cok yakmaz otomatikleri sorunsuzdur tork konvertorlu yol tutusu iyi frenleri sağlam bakim yaptikca kullanirsin senin butceye gore 80K kilometrede bile bulursun
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam honda civic fd6 kasalarinada bakabilirsin sorunsuzluk ve yakit konusunda en az masraf cikaran otomobiller onun 150K kilometrede alsanda bir sey olmaz

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,041,544
Üyeler
165,197
Son üye
Hetra_rx
Top Bottom