Meraklı Bir Adam
80+
- Reaksiyon skoru
- 2
özelden nası yazacağım abiçok anlamam ama bi sor bakalım fakat burdan değil özelden. Konu kirlenmesin
bilmiyorum da
özelden nası yazacağım abiçok anlamam ama bi sor bakalım fakat burdan değil özelden. Konu kirlenmesin
Önerebilecek en kötü RGB RAM'lerden biri sayılır.Off Stock'muş.
Antibiyotik satıyor. Fakat bütçenizi biraz aşıyor.
3200 mhz 2*8 team delta r bakabilirsin. cuma günü incehesapı kovalarsan 660 tl gibi rakamlara düşüyor.zaten kirlendi briaz![]()
![]()
Bak bunu öğrendiğim iyi oldu.Önerebilecek en kötü RGB RAM'lerden biri sayılır.
LED'leri fazla ısınıyor bundan dolayı voltage veremiyorsun ondan dolayı da OC imkanı kısıtlanıyor ve Kingston %60'dan fazla Hynix çip kullanırken bunda Samsung B-Die çöp olanlardan çıkabiliyor.
Bu yüzden T-T Force RGB RAM alınması daha mantıklı.
Kaba geldiysem affola, diğerleri gibi direk yanlış bilgilendiriyorsun diye linçlemek istemedim.Bak bunu öğrendiğim iyi oldu.
Ty.
Ne kabası be.Kaba geldiysem affola, diğerleri gibi direk yanlış bilgilendiriyorsun diye linçlemek istemedim.
İyi forumlar!
ben hyper x fury rgb 8 gb 3200 mhz cl16 alacaktım? neden alınmaz?Önerebilecek en kötü RGB RAM'lerden biri sayılır.
LED'leri fazla ısınıyor bundan dolayı voltage veremiyorsun ondan dolayı da OC imkanı kısıtlanıyor ve Kingston %60'dan fazla Hynix çip kullanırken bunda Samsung B-Die çöp olanlardan çıkabiliyor.
Bu yüzden T-T Force RGB RAM alınması daha mantıklı.