800 tl klavye

Noren

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Reaksiyon skoru
1,963
800 tl ye en iyi mekanik klavye öneriniz nedir? Lütfen Rampage önermeyin. Hyperx alloy origins core baktım şuan 800 tl rgb metal tavsiye edermisiniz veya corsair strafe mk.2 rgb tavsiyenizi bekliyorum

800 TL ye en iyi mekanik klavye öneriniz nedir? Lütfen Rampage önermeyin. Hyperx alloy origins core baktım şuan 800 TL RGB metal tavsiye edermisiniz veya corsair strafe mk.2 RGB tavsiyenizi bekliyorum

Klavye çok hoşuma gitti ama Blue swich bana red swich lazım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Mekanik deil
logitechin kendine özel switchleri var bu arada.

bir klavyeye o kadar para vermem ben olsam gamepower calypso veya sabber veya ogre alırım elinde sonunda bozulcak ztn oda mekanik oda mekanik onunda yazılımı var bununda yazılımı var aynı seyler yani birazda para cobunde kalır nolur nolmaz

bir klavyeye o kadar para vermem ben olsam gamepower calypso veya sabber veya ogre alırım elinde sonunda bozulcak ztn oda mekanik oda mekanik onunda yazılımı var bununda yazılımı var aynı seyler yani birazda para cobunde kalır nolur nolmaz
Kardeş kalitesiz mala 300 400 tl verip 2 yılda kırılicağına kaliteli mala 1 kere veririm en az 8 yıl kullanırım yada satarım kalitesiz klavyelerde yay sesi olur yavaş yazarlar sıkıntısı çok olur

+1 dün saber aldım aşırı memnunum

Geri