800 TL Mouse Önerisi

yok güzel mouse öyle bi sorun olmaz ama dediğim gibi bekleyebilirseniz temudan alıp uygunada getirebilirsinzi tabi noldu şu gümrük işleri bilmiyorum ama
Beklemek sıkıntı değilde, gümükten geçer mi onu bilmiyorum, amazondaki delux m800 pro geçer mi?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yok güzel mouse öyle bi sorun olmaz ama dediğim gibi bekleyebilirseniz temudan alıp uygunada getirebilirsinzi tabi noldu şu gümrük işleri bilmiyorum ama

ya onlar geçer sorun olmaz beklemek derken temuyu düşünüyorsanız ben temdudan attack shark r1 aldım sorunsuz geldi
Vergi dahil ne kadar tuttu hocam?, birde çin malı önyargım var biraz öyle dandik hissettirmiyor demi

Vergi dahil ne kadar tuttu hocam?, birde çin malı önyargım var biraz öyle dandik hissettirmiyor demi
ben uyguna aldım 690 tl ye geldi ardından kutuda hasar vardı mousede yoktu durumu belirttim ürün bende kaldı para iadesi yapıldı yani bedavaya geldi denebilir mouse u arada deluxta çinli

ben uyguna aldım 690 tl ye geldi ardından kutuda hasar vardı mousede yoktu durumu belirttim ürün bende kaldı para iadesi yapıldı yani bedavaya geldi denebilir mouse u arada deluxta çinli
Şimdi baktım da 1500 liraya geliyo vergi dahil hem pahallı hemde gümrükten geçicek mi kesin değil

Şimdi baktım da 1500 liraya geliyo vergi dahil hem pahallı hemde gümrükten geçicek mi kesin değil
delux mu 1500tl ise gümrükten geçer pahalı geliyorsa temudan bakabilirsiniz birde internete bakın mouseleri aırı uyguna alabiliyorlar o taktiklere bakın vergi dahil baya uyguna geliyor

valla model d kullanırken geçtim aşırı rahat ve konforlu geldi almadan önce mcu ile ilgili bir problem olduğunu duymuştum risk aldım ama herhangi bir sorun yaşamadım yaşanırsada zaten amazonla muhatap olacağın için sorunsuz iade edersin
model d biraz küçük gibi sanki, bakıcam ben m800 e

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,604
Üyeler
183,146
Son üye
finbye10
Geri