Bu farelerde click latency çok yüksek tavsiye etmemDelux M800-rgb-58g-ultra Hafif Gaming Mouse-pmw3389 16000dpı-siyah Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Delux M800-rgb-58g-ultra Hafif Gaming Mouse-pmw3389 16000dpı-siyah yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Bu farelerde click latency çok yüksek tavsiye etmem
viper minilerdeki gibi 20 ms clsi yok ama wireless modeli bile 26mslerde nüksediyor.Bu farelerde click latency çok yüksek tavsiye etmem
Delux farelerin kablolu kablosuz hepsinde bu durum mevcut. Karşılaştırma açısından Logitech'in alt-orta segment kablosuz farelerinin değerlerini de ekliyorum.
m800'ün kablosuz değeri yok mu? diğer modeller zaten iyi değilDelux farelerin kablolu kablosuz hepsinde bu durum mevcut. Karşılaştırma açısından Logitech'in alt-orta segment kablosuz farelerinin değerlerini de ekliyorum.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
M800 wireless modelini kablolu 16.3 kablosuz 17.3 olarak ölçmüşler, senin attığın model direkt kablolu onda bir şey değişir mi bilmiyorum, yurtdışında wireless modeli daha rağbet görüyorm800'ün kablosuz değeri yok mu? diğer modeller zaten iyi değil
Değil, örnek olması açısından Logitech kablosuz değerlerini paylaştım. Optik switch kullanan kablosuzlarda daha da düşüyor 2-4ms civarına. AWP kullanan birisinin aradaki 20ms latency farkını hissetmemesine imkan yokBiliyorum ama wirelesslerde bunlar normal değil mi?
Anlıyorum, M800ün normal değerini bilmediğim için XTRFY önerip geçiyorumDeğil, örnek olması açısından Logitech kablosuz değerlerini paylaştım. Optik switch kullanan kablosuzlarda daha da düşüyor 2-4ms civarına. AWP kullanan birisinin aradaki 20ms latency farkını hissetmemesine imkan yok
Anlıyorum, M800ün normal değerini bilmediğim için XTRFY önerip geçiyorum
Sonuç olarak ne alayım anlamadimDeğil, örnek olması açısından Logitech kablosuz değerlerini paylaştım. Optik switch kullanan kablosuzlarda daha da düşüyor 2-4ms civarına. AWP kullanan birisinin aradaki 20ms latency farkını hissetmemesine imkan yok