indirimdeyken bunu al benceYENİ ÜNİVERSİTEYE GEÇTİM FİYAP OLARAK 8 10K ARASI İYİ PERFORMANS ALABİLECEGİM OYUN/DERS LAPTOBU ARIYORUM ÇOK YUKSEKLERDE GÖZÜM YOK
indirimdeyken bunu al bence
yeni modellerinde yok diye biliyorum 4800h 1660ti modellerde vardı@Techno08 abi başkası da bunun önerisini yapmıştı ısınma sorunlu mu demiştin? tam emin olamadım ısınma sorunlu diyecektim de yanlış bilgi vermeyeyim dedim.
Lütfen bağırmayın caps lock kapayın!YENİ ÜNİVERSİTEYE GEÇTİM FİYAP OLARAK 8 10K ARASI İYİ PERFORMANS ALABİLECEGİM OYUN/DERS LAPTOBU ARIYORUM ÇOK YUKSEKLERDE GÖZÜM YOK
@Techno08 abi başkası da bunun önerisini yapmıştı ısınma sorunlu mu demiştin? tam emin olamadım ısınma sorunlu diyecektim de yanlış bilgi vermeyeyim dedim.
MSI Bravo 15 A4DDR-243XTR Notebook
MSI Bravo 15 A4DDR-243XTR Notebook detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
yeni modellerinde yok diye biliyorum 4800h 1660ti modellerde vardı
Bu sezon soğutma mükemmel değil ama iyileştirme yapılmış. Testleri var.@Techno08 abi başkası da bunun önerisini yapmıştı ısınma sorunlu mu demiştin? tam emin olamadım ısınma sorunlu diyecektim de yanlış bilgi vermeyeyim dedim.