Evet hocam a101 de fiyatı oldukça makul trendyolda 8500 şuan ki fiyatı hepsiburada da 9500 yarın alacağız eğer bu iyi diyen olursa YouTube ta araştırmalar falan yaptım epeyde karşılaştırmalar yaptım fiyatına göre çok iyi fakat, servis bizi üzer mi o büyük bir problem gibi duruyor onun haricinde başka bir sorun olur mu hiçbir fikrim yok…Bende çok kararsız kaldım dün aldım 7k verip dedim 1-2 haftaya oda 8.5 9k olur
İnş sorun olmaz diyelimEvet hocam a101 de fiyatı oldukça makul trendyolda 8500 şuan ki fiyatı hepsiburada da 9500 yarın alacağız eğer bu iyi diyen olursa YouTube ta araştırmalar falan yaptım epeyde karşılaştırmalar yaptım fiyatına göre çok iyi fakat, servis bizi üzer mi o büyük bir problem gibi duruyor onun haricinde başka bir sorun olur mu hiçbir fikrim yok…
Hocam önerdiğiniz ilk 2 cihaza uygulama dahi yüklenmiyor ayrıca kendi mağazaları oldukça kısıtlıymış. Son attığınız için de güzel olumlu yorumlar mevcut ama bizde toshiba kullanıcısıydık artık bu markaya para vermek istemiyoruz nedenini soracak olursanız hemen açıklamasınıda yapayım bunun toshiba aldığımızdan beri sürekli cihazın ekranı gitti garantiye gitti geldi edildi yapıldı yenisiyle değiştirildi derken sürekli bu sorunu yaşadık ve garantisi bittiği an yine aynı sorunu yaşadık 800 lira civarında bir fiyata yaptırdık şuan tekrar aynı sorunu yaşıyoruz 2300 lira gibi bir fiyat çektiler yani sürekli bi televizyonun ekranı gider mi yahu ses var görüntü yok çok çektik o yüzden saldık artık toshibayı.onvo marka bir cihaz tanıdığımda var memnun değil.
bu cihazlara bakın
Mesaj otomatik birleştirildi:
Siz nasıl memnun musunuz hocam renkler sesi vs. hızı ne durumda?İnş sorun olmaz diyelim