2.Sistemi sakın alma ekran kartı eski haketmiyor o fiyatıAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Bu 4pcden sizce hangisini almalıyım 4'ününde fiyatı bütçeme yakın. Yada öneri toplama pcde yazabilirsiniz
ramlı stoğu bitmiş ama zaten benim hazırdan laptopumda var ramlar 6bin falan oluyor ramsiz iyi gibi geldi bana fiyatırx580 dışında diğerlerinin fiyatları özelliklerine göre kötü. 1650 6-7k falan olsa al derdim. 9-10kya daha iyi pcler çıkıyor. Ama bütçeni arttıramayacaksan rx580 güzel
Bütçeni 2k arttırabilirsen bu var 3060 gücünde bir ekran kartı https://www.gencergaming.com/shiftd...b-3200-mhz-ddr4-rgb-gaming-oyuncu-bilgisayari
Hocam birileri 2. sistem iyi değil diyor birileri iyi diyor kimin dediğini yapayımBen olsam jahrein nova alirdim
Gelecekseler eyvallah beklerim de bugün bekledim ben gelir diye bugün de gelmediyse gelme şansı biraz zor gibi geldi banabence hiçbirini alma çok sağlam sistemler gelcek bekle sadexe
bugün geldi haqqus 8kya rtx 3050 stok azdı ama şansını deneseydin yarın pc hocası varHocam birileri 2. sistem iyi değil diyor birileri iyi diyor kimin dediğini yapayım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Gelecekseler eyvallah beklerim de bugün bekledim ben gelir diye bugün de gelmediyse gelme şansı biraz zor gibi geldi bana
Onu geç gördüm yoksa denerdim şansımı. Yarın pc hocası varsa bakarım o zaman Ona göre Fikrimi verebilirim gibibugün geldi haqqus 8kya rtx 3050 stok azdı ama şansını deneseydin yarın pc hocası var
laptoptaki ramler ile pcdeki ramler uyuşmuyor ve seçeneklerden xpg gammix ramleri seçersen 10k oluyorramlı stoğu bitmiş ama zaten benim hazırdan laptopumda var ramlar 6bin falan oluyor ramsiz iyi gibi geldi bana fiyatı
Bilmiyordum sağ ol. 10k olursa da olmaz bütçeyi aşıyor Kasım sonuna kadar sistem bekleyeceğim gibi görünüyorlaptoptaki ramler ile pcdeki ramler uyuşmuyor ve seçeneklerden xpg gammix ramleri seçersen 10k oluyor