Gurkanpiro
80+ Gold
gencerdekini al psu fsp 700 watt yapKasa psu ile geliyor. PSU zate4n gamepower 650w neyi yeterli değil ilk mesajda özelleştirmelerin ss ini attım.
gencerdekini al psu fsp 700 watt yapKasa psu ile geliyor. PSU zate4n gamepower 650w neyi yeterli değil ilk mesajda özelleştirmelerin ss ini attım.
Güvenmediğimi belirttim, gençer gaming önermeyin artık.gencerdekini al psu fsp 700 watt yap
niye guvenmıyorsunuzGüvenmediğimi belirttim, gençer gaming önermeyin artık.
Heryerde bir sürü şikayet var. İadelere düzgün bakmıyorlar, iletişimde de zorlanıyor insanlar. İki youtuber tanıttı diye güvenemem ki. İnternette bir sürü hatalı, kırık, eksik ürün gönderimi var.niye guvenmıyorsunuz
alanlar var memnun les gıbı psu alırsınızHeryerde bir sürü şikayet var. İadelere düzgün bakmıyorlar, iletişimde de zorlanıyor insanlar. İki youtuber tanıttı diye güvenemem ki. İnternette bir sürü hatalı, kırık, eksik ürün gönderimi var.
Donanım arşivi de buradan sistem hazırladı. Diğer tüm firmaların şikayetlerine bakabilirsin.Heryerde bir sürü şikayet var. İadelere düzgün bakmıyorlar, iletişimde de zorlanıyor insanlar. İki youtuber tanıttı diye güvenemem ki. İnternette bir sürü hatalı, kırık, eksik ürün gönderimi var.
heryerde sorun cıkıyor hocamDonanım arşivi de buradan sistem hazırladı. Diğer tüm firmaların şikayetlerine bakabilirsin.
Sen diğer yerlerin çok iyi olduğunu mu düşünüyorsun ?
PSU yu ileride yenisi ile değiştirebilirim ancak hatalı ürünü bu iletişim eksikliği olan insanlarla nasıl değiştireceğim ki? sorgulayıcı biriyim.alanlar var memnun les gıbı psu alırsınız
siz bilirsiniz gidin alınPSU yu ileride yenisi ile değiştirebilirim ancak hatalı ürünü bu iletişim eksikliği olan insanlarla nasıl değiştireceğim ki? sorgulayıcı biriyim.
Öyle bir iddiam yok. Her yerde kesinlikle sıkıntı çıkar ama kendimi riske atamam.Donanım arşivi de buradan sistem hazırladı. Diğer tüm firmaların şikayetlerine bakabilirsin.
Sen diğer yerlerin çok iyi olduğunu mu düşünüyorsun ?
Kararını vermişsen dostum neden konu açıyorsun 100 kere al geç.PSU yu ileride yenisi ile değiştirebilirim ancak hatalı ürünü bu iletişim eksikliği olan insanlarla nasıl değiştireceğim ki? sorgulayıcı biriyim.
Kararımı önce vermedim zaten. İnsanların yorumunu okuyunca fikir değişikliği yaşadım.Kararını vermişsen dostum neden konu açıyorsun 100 kere al geç.
bende sadece 1080P oyun oynamak için sistem alacağım bu iki sistemden birisini alacağım istersen bir göz atKararımı önce vermedim zaten. İnsanların yorumunu okuyunca fikir değişikliği yaşadım.