windows 10 kuracak ki bu durum oldukca basit.Freedos bir sıkıntı çıkarır mı hocam?
Alacak arkadaşın PC ile ilgili uzaktan yakından alakası yok kendi kuramaz büyük ihtimalle.
trendyoldaki linke tıklamanı ve incelemeni rica ediyorum.
Flash verecek durumum da yok hocam maalesef benim yardımcı olabileceğim bir durum yok maalesef başka önerileriniz var mıdır acaba freedos'lu?windows 10 kuracak ki bu durum oldukca basit.
internetten video izleyerek çözülebilir
arkadasın sana yakında 8 gb flash a sen kurup arkadasına verebilirsin
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
trendyoldaki linke tıklamanı ve incelemeni rica ediyorum.
freedos almasi her turlu avantaj 8k için diyorum 8k da win 10 lu laptop alman demek 7k lık laptop performansı demekFlash verecek durumum da yok hocam maalesef benim yardımcı olabileceğim bir durum yok maalesef başka önerileriniz var mıdır acaba freedos'lu?
Tamamdır hocam sağ olun HP dışında başka bir laptop öneriniz var mıdır acaba?freedos almasi her turlu avantaj 8k için diyorum 8k da win 10 lu laptop alman demek 7k lık laptop performansı demek
bir internet cafeden kurabilir windows 10 iso dosyasını flash ına çok kolay microsoftun sitesinden indirip kurması gerekmekte. Baska bir arkadasının bilgisayarında da yapabilir ama windows olan laptop almak mantıksız freedos alıp kendıkurmaya calıssın
ben o hp yi önermiyorumTamamdır hocam sağ olun HP dışında başka bir laptop öneriniz var mıdır acaba?
Lenovo IdeaPad Gaming 3 81Y400DATX Notebook En Ucuz Fiyat ve Özellikleri - EpeyTamamdır hocam sağ olun HP dışında başka bir laptop öneriniz var mıdır acaba?
@Barış Yalçın
Bunu önerir misiniz?ben o hp yi önermiyorum
trendyol linkine basınca 1050ti cikiyor ki 1050ti a 8k verilmez asla
1650 nin normali bile 1050ti dan %30 daha performanslı
9000 TL bu.Bunu önerir misiniz?
Abra A5 V15.6.3 15,6" Gaming Laptop | Monster Notebook