8000 TL Bütçeye Laptop Önerisi

KTimur

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
5,077
Herkese merhabalar iyi forumlar.
Bir dostum en fazla 8K civarlarında bir laptop arıyor masaüstü toplamayacağız, laptop önerileriniz nelerdir? Üniversitede kullanılacak ağır programlar kullanılmayacak.

Freedos bir sıkıntı çıkarır mı hocam?
Alacak arkadaşın PC ile ilgili uzaktan yakından alakası yok kendi kuramaz büyük ihtimalle.
windows 10 kuracak ki bu durum oldukca basit.
internetten video izleyerek çözülebilir
arkadasın sana yakında 8 gb flash a sen kurup arkadasına verebilirsin
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

trendyoldaki linke tıklamanı ve incelemeni rica ediyorum.

windows 10 kuracak ki bu durum oldukca basit.
internetten video izleyerek çözülebilir
arkadasın sana yakında 8 gb flash a sen kurup arkadasına verebilirsin
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

trendyoldaki linke tıklamanı ve incelemeni rica ediyorum.
Flash verecek durumum da yok hocam maalesef benim yardımcı olabileceğim bir durum yok maalesef başka önerileriniz var mıdır acaba freedos'lu?

Flash verecek durumum da yok hocam maalesef benim yardımcı olabileceğim bir durum yok maalesef başka önerileriniz var mıdır acaba freedos'lu?
freedos almasi her turlu avantaj 8k için diyorum 8k da win 10 lu laptop alman demek 7k lık laptop performansı demek
bir internet cafeden kurabilir windows 10 iso dosyasını flash ına çok kolay microsoftun sitesinden indirip kurması gerekmekte. Baska bir arkadasının bilgisayarında da yapabilir ama windows olan laptop almak mantıksız freedos alıp kendıkurmaya calıssın

freedos almasi her turlu avantaj 8k için diyorum 8k da win 10 lu laptop alman demek 7k lık laptop performansı demek
bir internet cafeden kurabilir windows 10 iso dosyasını flash ına çok kolay microsoftun sitesinden indirip kurması gerekmekte. Baska bir arkadasının bilgisayarında da yapabilir ama windows olan laptop almak mantıksız freedos alıp kendıkurmaya calıssın
Tamamdır hocam sağ olun HP dışında başka bir laptop öneriniz var mıdır acaba?
@Barış Yalçın

Tamamdır hocam sağ olun HP dışında başka bir laptop öneriniz var mıdır acaba?
ben o hp yi önermiyorum
trendyol linkine basınca 1050ti cikiyor ki 1050ti a 8k verilmez asla
1650 nin normali bile 1050ti dan %30 daha performanslı

Geri