Eren Eser
80+ Bronze
Dahası
düzgün yazsana 8000tl monitör yazmışsın sonra diyorsun pc içinde bütçe söyle diyenlere de pc içinde diyorsun düzgün yaz
BfhcykskhfulckBence 1k ya sistem toplayip 7k lik monitor yapalim(!)
bana 7k ya monitörlü önerir misiniz? konu açmıştım ama 1 kişi yazdı farklı kişilerde yazmasını isterim.Benim sadece sistemim 4600Tl
Bunun gibiler daha türkçe bilmiyor 8000 tl pc topluyor where is adalet ? forumdan haberi olmasa muhtemelen turbox alacaktıdüzgün yazsana 8000tl monitör yazmışsın sonra diyorsun PC içinde bütçe söyle diyenlere de PC içinde diyorsun düzgün yaz
İmzanda sistemimden memnunum yazıyor ?bana 7k ya monitörlü önerir misiniz? konu açmıştım ama 1 kişi yazdı farklı kişilerde yazmasını isterim.
hocam raminiz cl19 ram sanki biraz düşük perf.İmzanda sistemimden memnunum yazıyor ?
birde monitörlü olacakİmzanda sistemimden memnunum yazıyor ?
Aslında CL16 ya o.c licektim de üşendimhocam raminiz cl19 ram sanki biraz düşük perf.
Mesaj otomatik birleştirildi:
birde monitörlü olacak
monitör nedirAslında CL16 ya o.c licektim de üşendim
24G2Umonitör nedir
inceliyecem teşekkürler.24G2U
onu söyle o zamanda 8000tllik monitörlere bakmayalım8000 TL lik PC içinde diyorum
PaRdOn Apİ çOk DoĞrU sÖyLüYoSuN kOrKuDaN bU gEcE uYuYaMiCaMBunun gibiler daha türkçe bilmiyor 8000 TL PC topluyor where is adalet ? forumdan haberi olmasa muhtemelen turbox alacaktı