İmcehesap ta görmüş olduğunuz bilgisayarı sipariş verdim solidworks te çizim için kullanacağım sizce sorun yaşar mıyım ?
o zaman ekstra bi tane ssd alarak bütün önemli bilgileri onda toplamak gerek."Ctrl+S" alışkanlığı edinmek gerek.
Program çökmelerinden ben de çok kez veri kaybı yaşadım.
Artık alışkanlık oldu, sürekli "save" spamlıyorum.
Çökmeler ile ilgili programdan programa değişiyor.
Bazen tüm çalışma geri geliyor, bazen en başa dönebiliyor.
Sürekli save almaya çalış.
güzel
İmcehesap ta görmüş olduğunuz bilgisayarı sipariş verdim solidworks te çizim için kullanacağım sizce sorun yaşar mıyım ?
3800x gibi bir işlemcide en azından hava soğutma olması lazım
Kasa yı malesef değiştiremiyorum. Gamepower ın 3 kasası vardı onlardan en iyisi buydu . Ön taraf kapalı hava akışı iyi değil büyük ihtimal kapağı açık tutacağım ofiste. ( ramler de ise hep sistem üzerinde hep 8 gb lik 2 adet veriyordu hiç 32 gb yoktu sadece bu var diye ekledim. ) aynı pcyi dışarıda toplatmak istediğimde 10500 civarı para çıkınca böyle konulardan feragat etmek zorunda kaldım açıkcası.3800x gibi bir işlemcide en azından hava soğutma olması lazım
Gamepower gibi bir markanın kasası ve psusunu böyle bir sistemde kullanmazdım
Ramler cl18
Kasanın hava akışındna bahsetmeyelim.
Şuan bakınıyorum fakat en azından psuyu bu seçinKasa yı malesef değiştiremiyorum. Gamepower ın 3 kasası vardı onlardan en iyisi buydu . Ön taraf kapalı hava akışı iyi değil büyük ihtimal kapağı açık tutacağım ofiste. ( ramler de ise hep sistem üzerinde hep 8 gb lik 2 adet veriyordu hiç 32 gb yoktu sadece bu var diye ekledim. ) aynı pcyi dışarıda toplatmak istediğimde 10500 civarı para çıkınca böyle konulardan feragat etmek zorunda kaldım açıkcası.
onları yeni eklemişler o zaman siparişten düzeltme yaptırmaya çalışayım hemen teşekkürler.Şuan bakınıyorum fakat en azından psuyu bu seçin
Sharkoon SHP650 V2 650W 80+ Power Supply +84.10
ve seçeneklerde buda var
2 Adet × Corsair Vengeance LPX 16GB 1x16GB DDR4 3000Mhz CL16 +582.21