İllaki işlemci ryzen 5 3600 olmak zorunda mıAslında Bir Pc Topladım Ancak Onun İçin İyi Ekran Kartı Bulamadım İçinde Amd Ryzen 5 3600 Ve 144 Hz 1ms Monitörle En İyi Pc Yi Topayabilirmisiniz
Bu fiyata 3600'lü kasa bulamazsınız,bulsaniz bile içindeki ekran kartı kötü olur.Aslında Bir Pc Topladım Ancak Onun İçin İyi Ekran Kartı Bulamadım İçinde Amd Ryzen 5 3600 Ve 144 Hz 1ms Monitörle En İyi Pc Yi Topayabilirmisiniz
fps de bi sıkıntı yaşarmıyım gta cs valo lol oynucam yayın için falan sıkıntı olurmuBu fiyata 3600'lü kasa bulamazsınız,bulsaniz bile içindeki ekran kartı kötü olur.
Bu sistemi öneririm,fiyatı şu zaman ki piyasaya göre çok uygun.
Bulabildiğim en ucuz 144 hz monitör bu ama bütçeni biraz daha arttırırsan çok çok daha iyi monitör önerebilirim.Neon MS – MoleculePC
moleculepc.com
HP 21.5" 144hz 1ms (Hdmı+vga) Freesync Oyuncu Monitör 6ml40aa Fiyatı, Yorumları - Trendyol
HP 21.5" 144hz 1ms (Hdmı+vga) Freesync Oyuncu Monitör 6ml40aa yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
İllaki işlemci ryzen 5 3600 olmak zorunda mı
Mesaj otomatik birleştirildi:
Eğer zorunlu değilse bu + 8gb ram alabilirsiniz:
ELWIND-SILVER / INTEL i3-10100F / ASUS TUF GTX 1650 D6 4GB / 8GB RAM / 250GB SSD Gaming Bilgisayar
ELWIND-SILVER hazır oyuncu bilgisayarı Kaan Atıcı ve Gaming.gen.tr tarafından sizlere GTX 1650 4GB ekran kartı ile sunuluyor. NVIDIA GTX 1650 ekran kartı INTEL’in 10. Nesil i3-10100F işlemcisi ile uyumlu bir şekilde çalışarak sizlere fiyat performans odaklı bir bilgisayar sunmamızı sağlıyor.www.gaming.gen.trMesaj otomatik birleştirildi:
Monitör olarak da bu uygundur diye düşünüyorum.
MSI Optix G241 23.8'' 144Hz 1MS(MPRT) FreeSync™ OYUNCU MONİTÖR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
MSI Optix G241 23.8'' 144Hz 1MS(MPRT) FreeSync™ OYUNCU MONİTÖR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
fps de bi sıkıntı yaşarmıyım gta cs valo lol oynucam yayın için falan sıkıntı olurmuİllaki işlemci ryzen 5 3600 olmak zorunda mı
ELWIND-SILVER / INTEL i3-10100F / ASUS TUF GTX 1650 D6 4GB / 8GB RAM / 250GB SSD Gaming Bilgisayar
ELWIND-SILVER hazır oyuncu bilgisayarı Kaan Atıcı ve Gaming.gen.tr tarafından sizlere GTX 1650 4GB ekran kartı ile sunuluyor. NVIDIA GTX 1650 ekran kartı INTEL’in 10. Nesil i3-10100F işlemcisi ile uyumlu bir şekilde çalışarak sizlere fiyat performans odaklı bir bilgisayar sunmamızı sağlıyor.www.gaming.gen.trMesaj otomatik birleştirildi:
MSI Optix G241 23.8'' 144Hz 1MS(MPRT) FreeSync™ OYUNCU MONİTÖR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
MSI Optix G241 23.8'' 144Hz 1MS(MPRT) FreeSync™ OYUNCU MONİTÖR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Bu fiyata monitör dahil o kadar güçlü bir sistem zor. Bütçeyi biraz daha arttırın.fps de bi sıkıntı yaşarmıyım gta cs valo lol oynucam yayın için falan sıkıntı olurmu
fps de bi sıkıntı yaşarmıyım gta cs valo lol oynucam yayın için falan sıkıntı olurmu
sence 600 tl daha verip bunu almak daha mantıklımı https://www.gaming.gen.tr/urun/8670...6gb-ram-500gb-nvme-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/İllaki işlemci ryzen 5 3600 olmak zorunda mı
Bence mantıklı değil overclockla ne kadar oluyor bilmem ama stock haliyle i3 10100f daha iyi ekran kartında benimki zotac seninki asus farkları osence 600 TL daha verip bunu almak daha mantıklımı https://www.gaming.gen.tr/urun/8670...6gb-ram-500gb-nvme-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/