Psychogamer
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 2
- İsim
- Kaan Özdemir
Öncelikle herkese merhabalar arkadaşlar forumda yeniyim uzatmadan konuya giriş yapıyorum. Dostlar benim 8-9k gibi bir bütçem var monitör dahil bir sistem toplamak istiyorum yardımcı olabilirseniz sevinirim. İzninizle aklımda olan parçaları yazıyorum ;
-Ryzen 5 3600
-Rx 5600 xt veyahut rtx 2060, super de olabilir normali de
- anakart olarak b450 serisinden herhangi birisi
-ram 3200 ila 3600 mhz arası 8x2 = 16gb tercih edebileceğim bir ram düşünmekteyim
- monitör olarak pek bir fikrim yok lakin 144hz 1 ms monitör tercih edeceğim
-Kasa ve psu olarak da aklımda bişey yok psu 80+ bronze tercih edebilirim
-Depolama olarak hdd kullanmak istemiyorum 2.5 ssd + olarak da m.2 kullanacağım ikisinin toplamı 1 tb veya 1.500 gb arası olabilir
Dostlar aklımdakiler bunlar yardımcı olursanız sevinirim tavsiyelerinizi olumlu veya olumsuz düşüncelerinizi bekliyorum kısa sürede kararlaştırıp almak kanaatindeyim şimdiden yardımcı olmaya çalışan dostlara teşekkür ediyorum iyi günler dilerim.
-Ryzen 5 3600
-Rx 5600 xt veyahut rtx 2060, super de olabilir normali de
- anakart olarak b450 serisinden herhangi birisi
-ram 3200 ila 3600 mhz arası 8x2 = 16gb tercih edebileceğim bir ram düşünmekteyim
- monitör olarak pek bir fikrim yok lakin 144hz 1 ms monitör tercih edeceğim
-Kasa ve psu olarak da aklımda bişey yok psu 80+ bronze tercih edebilirim
-Depolama olarak hdd kullanmak istemiyorum 2.5 ssd + olarak da m.2 kullanacağım ikisinin toplamı 1 tb veya 1.500 gb arası olabilir
Dostlar aklımdakiler bunlar yardımcı olursanız sevinirim tavsiyelerinizi olumlu veya olumsuz düşüncelerinizi bekliyorum kısa sürede kararlaştırıp almak kanaatindeyim şimdiden yardımcı olmaya çalışan dostlara teşekkür ediyorum iyi günler dilerim.
Son düzenleme: