Neler Yeni

Yardım 8000 TL telefon önerisi

PROZ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
847
İsim
Hazer Enes Bozkurt
Bütçe
8000
Arkadaşlar elimde ki Poco X3 NFC telefonu 2000'e satabilirsem 8000 TL bütçem var. Kamerası ve sağlamlığı çok önemli. Birde kaba olmasın şimdiden teşekkürler.

Captain Pricee

80+ Bronze
Arkadaşlar elimde ki Poco X3 NFC telefonu 2000'e satabilirsem 8000 TL bütçem var. Kamerası ve sağlamlığı çok önemli. Birde kaba olmasın şimdiden teşekkürler.
Asus ROG Phone 5 geldi aklıma

Sllent

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Linç yiyebilirim ama ben olsam iPhone 11 alırdım, rakiplerinden kat kat düşük megapixelli kamerası olsa dahi yazılımla hepsini geçiyor bence.
Şarj süresi normal kullanımda 2 günü çıkartıyor, ablam kullanıyor.

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Linç yiyebilirim ama ben olsam iPhone 11 alırdım, rakiplerinden kat kat düşük megapixelli kamerası olsa dahi yazılımla hepsini geçiyor bence.
Mevzu megapiksel değil ki zaten. Kamera konusunda apple üzmez fakat batarya ve oyun performansı düşündürüyor beni. Onlar nasıl?

BaşaramadıkAbi

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
  • Beğen
Reaksiyonlar: PROZ

PROZ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
847
İsim
Hazer Enes Bozkurt
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Sllent

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Mevzu megapiksel değil ki zaten. Kamera konusunda apple üzmez fakat batarya ve oyun performansı düşündürüyor beni. Onlar nasıl?
Oyun oynamadım hiç, mobil oyun oynamam da zaten.
Ama şarj süresi sosyal medya, arama vs. olarak 2 günü çıkartıyorsa oyun oynayarak 1 günü çıkartır bence.
Bende biliyorum mevzunun megapiksel olmadığını fakat değinmek istedim.

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Oyun oynamadım hiç, mobil oyun oynamam da zaten.
Ama şarj süresi sosyal medya, arama vs. olarak 2 günü çıkartıyorsa oyun oynayarak 1 günü çıkartır bence.
Bende biliyorum mevzunun megapiksel olmadığını fakat değinmek istedim.
Aynen biliyorum sana katıldım zaten. 2 gün normal kullanım dayanıyorsa çok iyi
Ablamda s6 plus var 5. Yılını dolduruyor taş gibi hala. Benim samsung a5 4. Yılında vefat etti :( uzun ömürlülük açısından yüksek bütçede Apple daha mantıklı sanki ama daha bilgili arkadaşlar daha iyi öneriler yapacaktır elbet.

PROZ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
847
İsim
Hazer Enes Bozkurt
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Arkadaşlar 8000 TL'ye İphone 12 Mini alınabiliyor sizce nasıl?

Sllent

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Aynen biliyorum sana katıldım zaten. 2 gün normal kullanım dayanıyorsa çok iyi
Ablamda s6 plus var 5. Yılını dolduruyor taş gibi hala. Benim samsung a5 4. Yılında vefat etti :( uzun ömürlülük açısından yüksek bütçede Apple daha mantıklı sanki ama daha bilgili arkadaşlar daha iyi öneriler yapacaktır elbet.
Bundan önce 5S kullanıyordu ablam, o da taş gibi telefon şuan annem kullanıyor ve ufak tefek kasmalar hariç hiçbir sıkıntısı yok.
Bence de yüksek bütçede Apple alınmalı, Xiaomi gibi güçlü ama buglu telefonları tercih etmek yerine bu daha mantıklı geliyor.

• Beğen
Reaksiyonlar: PROZ

PROZ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
847
İsim
Hazer Enes Bozkurt
Bundan önce 5S kullanıyordu ablam, o da taş gibi telefon şuan annem kullanıyor ve ufak tefek kasmalar hariç hiçbir sıkıntısı yok.
Bence de yüksek bütçede Apple alınmalı, Xiaomi gibi güçlü ama buglu telefonları tercih etmek yerine bu daha mantıklı geliyor.

Zaten Xiaomi'den geçeceğim asla para vermem bir daha MIUI saçmalığına.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,956
Üyeler
160,914
Son üye
AlperenBlt
Top Bottom