Asus ROG Phone 5 geldi aklımaArkadaşlar elimde ki Poco X3 NFC telefonu 2000'e satabilirsem 8000 TL bütçem var. Kamerası ve sağlamlığı çok önemli. Birde kaba olmasın şimdiden teşekkürler.
Mevzu megapiksel değil ki zaten. Kamera konusunda apple üzmez fakat batarya ve oyun performansı düşündürüyor beni. Onlar nasıl?Linç yiyebilirim ama ben olsam iPhone 11 alırdım, rakiplerinden kat kat düşük megapixelli kamerası olsa dahi yazılımla hepsini geçiyor bence.
https://www.epey.com/akilli-telefonlar/samsung-galaxy-z-flip.html (Katlanabilen telefon)Samsung Galaxy S20+ Plus (SM-G985F) Cep Telefonu
Samsung Galaxy S20+ Plus SM-G985F detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
Oyun oynamadım hiç, mobil oyun oynamam da zaten.Mevzu megapiksel değil ki zaten. Kamera konusunda apple üzmez fakat batarya ve oyun performansı düşündürüyor beni. Onlar nasıl?
Aynen biliyorum sana katıldım zaten. 2 gün normal kullanım dayanıyorsa çok iyiOyun oynamadım hiç, mobil oyun oynamam da zaten.
Ama şarj süresi sosyal medya, arama vs. olarak 2 günü çıkartıyorsa oyun oynayarak 1 günü çıkartır bence.
Bende biliyorum mevzunun megapiksel olmadığını fakat değinmek istedim.
Bundan önce 5S kullanıyordu ablam, o da taş gibi telefon şuan annem kullanıyor ve ufak tefek kasmalar hariç hiçbir sıkıntısı yok.Aynen biliyorum sana katıldım zaten. 2 gün normal kullanım dayanıyorsa çok iyi
Ablamda s6 plus var 5. Yılını dolduruyor taş gibi hala. Benim samsung a5 4. Yılında vefat etti uzun ömürlülük açısından yüksek bütçede Apple daha mantıklı sanki ama daha bilgili arkadaşlar daha iyi öneriler yapacaktır elbet.
Bundan önce 5S kullanıyordu ablam, o da taş gibi telefon şuan annem kullanıyor ve ufak tefek kasmalar hariç hiçbir sıkıntısı yok.
Bence de yüksek bütçede Apple alınmalı, Xiaomi gibi güçlü ama buglu telefonları tercih etmek yerine bu daha mantıklı geliyor.
Ekran boyutu sorun edilmeyecekse o daha iyi bir seçim bence.Arkadaşlar 8000 TL'ye İphone 12 Mini alınabiliyor sizce nasıl?