Neler Yeni

8000 TL YE PS5 ALINIR MI

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Ali Özdemir
Herkese merhaba arkadaşlar uzun zamandır bir konsol istiyordum şansıma amerikadan kuzenim geliyor ve istersem ps5 getirebileceğini söyledi dijital versiyon 8 bin civarı cd li versiyonda 10 bin civarına denk geliyor hala alınıp kullanılır mı fikir verebilir misiniz

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Hâlâ alınıp kullanılabilir mi derken? Kardeşim PS5 bu. Çıkalı 2 sene olmuş, 12 sene değil ki. Alınır fakat cihaza bir şey olursa Türkiye'de bakacak garanti bulamazsın.

SugarRay

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Meriç Bozdemir
8000 TL ye varsa hocam 1 adette bana alın nerede o fiyatlar ben yurtdışı dubaiden alınma dijital versiyonu 11500 TL ye aldım. Alın 8000 e beğenmezseniz satarsını 10.000 TL ye kapınızda kuyruk olur. Tabi yeni versiyon CFI12 serisi ise

dolaroldu8tl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,640
İsim
Yiğit Emir Özkan
İlgilendiği Kategoriler
Telefon, PC
Instagram
rexalwst
Steam
yaşıyorum hala
Discord
Rexalest#0427
Hâlâ alınıp kullanılabilir mi derken? Kardeşim PS5 bu. Çıkalı 2 sene olmuş, 12 sene değil ki. Alınır fakat cihaza bir şey olursa Türkiye'de bakacak garanti bulamazsın.
Tamam Sony, Playstation tarafında türkiye pazarından çekildi de tamamen mi çekildi teknik servislerini de mi bıraktılar?

quartle

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,812
İsim
1
alınır o paraya ikinci el ps4 satılıyor

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,949
İsim
kilan embappe
Alınır tabii soru mu bu, 8K ya apu alamıyorsun artık.

ZeRRaen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
746
İsim
Arda
İlgilendiği Kategoriler
FPS oyunları , toplama bilgisayarlar , okul hayatı ,
Instagram
ardazeren025
Twitter
arda
Discord
ZeRRaen#9836
Tamam Sony, Playstation tarafında türkiye pazarından çekildi de tamamen mi çekildi teknik servislerini de mi bıraktılar?
Teknik servis ve PS satışı hala var. Sadece ses ve televizyon sistemlerini çektiler ancak amerika PS ile Avrupa PS farklı olduğu için yapamayız diyebilirler

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1

Teknik servis bırakılmadı fakat Sony Avrasya ya da Sony Türkiye garantisi dışındaki ürünlere bakmıyor. Yurtdışından getirilen ürünlerin Türkiye'deki ithalatçı garantisi kadar bile desteği yok çünkü hiçbir yer bakmıyor. Tabii bunlar cihaz bozulduğu takdirde başınıza gelecek olanlar. Getirirsin yurtdışından hiçbir sıkıntı çıkmaz 10 sene kullanırsın. Lâkin iki ihtimal de var.

Karacabey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
731
İsim
Abdullah
Herkese merhaba arkadaşlar uzun zamandır bir konsol istiyordum şansıma amerikadan kuzenim geliyor ve istersem ps5 getirebileceğini söyledi dijital versiyon 8 bin civarı cd li versiyonda 10 bin civarına denk geliyor hala alınıp kullanılır mı fikir verebilir misiniz
Mümkünse kuzeninle beraber Amerika'ya git 😂

BERKANY

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,367
İsim
Berkay BABUCCU
8000 tl ye net alınır bu arada. Çünkü ps 4 bile ülkede o fiyatta değil. Kolay kolayda bozulmaz garanti süresi geçene kadar zaten. Bozulursa da bir yaptıracak bulursun gibi. Ben olsam net alırdım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Mert TOKTAŞ
1 ADETTE BANA ALABİLİR MİSİNİZ HOCAM :D:D:D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,748
Üyeler
162,055
Son üye
YardimEdinLutfen
Top Bottom