Neler Yeni

8000 TL YURTDIŞI TELEFON ÖNERİSİ

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Darwin8383
Arkadaşlar öncelikle tercihim android olacak 8000 TL ye alabileceğim en üst modeli almak istiyorum pasaportla falan ugrasamam IMEI Atilabilecek sorunsuz bir model olması lazım bilgili arkadaşlarin yazmasıni bekliyorum

ErhanTG

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Erhan Turgut
Arkadaşlar öncelikle tercihim android olacak 8000 TL ye alabileceğim en üst modeli almak istiyorum pasaportla falan ugrasamam IMEI Atilabilecek sorunsuz bir model olması lazım bilgili arkadaşlarin yazmasıni bekliyorum
konuya çok hakim değilim ancak 8000 TL bandının bir tık üstüne çıkabilirsen çok iyi xiaomi ve oppo telefonlar var piyasada diye biliyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

konuya çok hakim değilim ancak 8000 TL bandının bir tık üstüne çıkabilirsen çok iyi xiaomi ve oppo telefonlar var piyasada diye biliyorum.
düzeltme verdiğim bilgi yurtdışı kayıtlı değil. Türkiye kayıtlı fiyatlandırma...

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Darwin8383
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

düzeltme verdiğim bilgi yurtdışı kayıtlı değil. Türkiye kayıtlı fiyatlandırma...
Kardeşim bilgin yoksa niye Bilgi kirliliği yapıyosun

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Darwin8383
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Uygunsuz Dil

TİTAN.

80+ Platinum
Olmazsan olma denyo

Daha ne okuduğunu bilmiyorsun ben IMEI atılacak sorunsuz yazdım pasaport uğraşamam dedim
Kanka yurt dışı telefon olunca ımeı zorunlu diye biliyorum daha sen ne okuduğunu bilmiyorsun

ErhanTG

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Erhan Turgut
Kardeşim bilgin yoksa niye Bilgi kirliliği yapıyosun
Hocam niye bu şekilde çıkıştın bilmiyorum ama ben yazdığım cevapta güncel bilgim olmadığı için konuya hakim değilim dedim. Eğer yurtdışı kayıtlı arıyorsan Mİ 11T PRO 12 GB RAM bakabilirsin eğer Türkiye kayıtlı arıyorsan 1000 TL fazla vererek Mİ 11 LİTE 8 GB RAM alabilirsin.

Top Bottom