8000 TL'ye kadar monitör önerisi

csrky1

80+
Reaksiyon skoru
0
AMD RYZEN 7 3700X
MSİ RX 6600XT 8GB DDR6
16+16 Ram
Bilgisayar topluyorum ekran kartı işlemci ve ram yukarıda belirttiğim gibi.Bütçeme uygun ,kronik problemi olmayan, kalitesinden emin olduğunuz ve uzun süre götürecek monitör önerisinde bulunur musunuz monitörler hakkında detaylı bilgi sahibi değilim, yardımcı olursanız sevinirim.

AMD RYZEN 7 3700X
MSİ RX 6600XT 8GB DDR6
16+16 Ram
Bilgisayar topluyorum ekran kartı işlemci ve ram yukarıda belirttiğim gibi.Bütçeme uygun ,kronik problemi olmayan, kalitesinden emin olduğunuz ve uzun süre götürecek monitör önerisinde bulunur musunuz monitörler hakkında detaylı bilgi sahibi değilim, yardımcı olursanız sevinirim.

AMD RYZEN 7 3700X
MSİ RX 6600XT 8GB DDR6
16+16 Ram
Hangi oyunları oynuyorsunuz?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

2025 yılında halâ monitörlerde 1 ms, 0.3 ms gibi yazılan gecikme sürelerine mi inanıyorsunuz? Uzun cevap yazmaktan bıktım.

Hangi oyunları oynuyorsunuz?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

2025 yılında halâ monitörlerde 1 ms, 0.3 ms gibi yazılan gecikme sürelerine mi inanıyorsunuz? Uzun cevap yazmaktan bıktım.
En çok league of legends oynarım onun harici rekabetçi oyun oynamıyorum single player oyunlar oynamayı planlıyorum

Geri