Çözüldü✓ 80000 TL'ye Beyaz hazır sistem önerisi

Impalas

80+
Reaksiyon skoru
4
Arkadaşım PC topluyor ve bende ona yardım ediyorum. Sizce resimde gördüğünüz sistem nasıl? Bence oldukça fiyat performans güncel bir sistem ve beyaz bir sistem topladık, daha iyisi varsa önerilerinize açığız.
linkini de bırakıtım bakmak isteyenlerde bakabilir. linke tıklayınca görselde gördüğünüz seçenekleri seçmeyi unutmayınız .
image.webp

Görseldeki sistemin fiyatı: 68000 TL.
Bütçe: 80000 TL.

Arkadaşım PC topluyor ve bende ona yardım ediyorum. Sizce resimde gördüğünüz sistem nasıl? Bence oldukça fiyat performans güncel bir sistem ve beyaz bir sistem topladık, daha iyisi varsa önerilerinize açığız.
linkini de bırakıtım bakmak isteyenlerde bakabilir. linke tıklayınca görselde gördüğünüz seçenekleri seçmeyi unutmayınız .
Alıntıyı görüntüle

İşlemci düşük kalmış kendin toplarsın 9800x3d veya 7800x3d öneririm

İşlemci aslında yüksletmek istiyorsa 5070 ti yapıp 9800x3d alabilir ayrıca atx kasaya matx anakart almak kötü olablir hem de rtx 50 serisinin soğutmada sorunlu olduğu düşünülürse atx kasa atx anakart almak

reis işlemci düşük değil bence zaten 2k kullanılacak ekran kartı düşük kalır aslında daha çok işlemci last of part1 gibi oyunlarda %100 kullanır ama düşük kalmaz yinede o işlemci 7800x3d ile 9700x 105wat gücünde çoğu oyunda aynı performansı veriyor aralarında gözle görülür bir fark yok .
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İşlemci aslında yüksletmek istiyorsa 5070 ti yapıp 9800x3d alabilir ayrıca atx kasaya matx anakart almak kötü olablir hem de rtx 50 serisinin soğutmada sorunlu olduğu düşünülürse atx kasa atx anakart almak
aga performans kadarda göze hitap etsin istiyoruz masa üstünde olucak çünkü kasa ama matx değilde atx anakart almak mantıklı olabilir hem genlde onlarda fazladan m2 yuvası var olabilir . ama 5070ti 9800x3d li sistem bulursanız 80k ya söyleyin alalım . kasa içinde sıcaklık sorunu olursa üst kısmında ekstra mesh panel ile geliyor diye biliyorum bu tarz kasalar .

Son düzenleme:
Kendiniz toplayamazmısınız? Hazıra göre daha uygun parçalar ve biraz uyguna gelir. Yoksa hazır olması şart mı?
reis bugünün tarihinde baktım kaç tl yapıyor diye akakçe sitesinden bütün ürünlere en ucuz haline sadece ekran kartını bulamadım 5070 colorful markasını onuda 5070ti'ına baktım aynı modelin fiyat 82.400tl tutuyor tek tek alınca benim göstermiş olduğum sistem 68000tl ye ekran kartı düz 5070 li hali .

İşlemci seçimi güzel 2K da üzmez. AMD 9070XT önerebilirim ekran kartı olarak. Anakartı B850 seçmenizi öneririm.

İşlemci seçimi güzel 2K da üzmez. AMD 9070XT önerebilirim ekran kartı olarak. Anakartı B850 seçmenizi öneririm.
resi bende düşündüm onuda sence hangisi daha iyi bir ürün anakart b850 sebebini sorabilirmiyim ne farkı var çok anlamıyorumda anakartları sadece kaba taslak biliyorumda m2 ler soğutucular birde faz sayısı gibi .

o ekran kartını düşündüm ve bencede olabilir daha uygun hem hemde fiyat performans diyolar 5070ti a yakın bir ekran kartı

9070xt öneririm. İşlemci iyi anakart olarak b850 alırsanız daha uzun ömürlü bir sistem olur

resi bende düşündüm onuda sence hangisi daha iyi bir ürün anakart b850 sebebini sorabilirmiyim ne farkı var çok anlamıyorumda anakartları sadece kaba taslak biliyorumda m2 ler soğutucular birde faz sayısı gibi .

o ekran kartını düşündüm ve bencede olabilir daha uygun hem hemde fiyat performans diyolar 5070ti a yakın bir ekran kartı
Dediğin şeylere ek daha güncel bir chipset ve şuanda kullanmaktayım Msi b850 gaming plus ramler 7200mhz de sorunsuz.
Amd şu sıralar atağa geçti ve performans driver konusundada bayağı iyiler 7800xt almasaydım 9070xt alacaktım para yetişmedi malesef.

Alıntıyı görüntüle

toplama isterseniz size toplayabilirim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,100,200
Üyeler
175,001
Son üye