Neler Yeni

8000TL Bütçe ile Bilgisayar Önerisi

HoYeon Jung

80+ Gold
Arkadaşlar herkese iyi günler. Bütçem 8000TL. Sizlere göre 8000TL bütçeye sadece kasa mı almalıyım yoksa monitörlü bir şekilde mi almamı tavsiye edersiniz? Oynayacağım oyunlar CSGO, VALORANT, PUBG, ETS2, ASSASSİNS CREED SERİSİ, COD SERİSİ, BF1, BF2, LOL, RDR2, GTA5, THE WİTCHER 3 gibi oyunlar olacak. Tavsiyelerinizi bekliyorum

Control Panel

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,093
İsim
Barış
Discord
kolonya#1389
Stok bekleyin hocam o fiyata pek iyi bir şey çıkmaz şu mining piyaasında.

Selman Karaa

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,261
İsim
Selman
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar / Masaüstü Bilgisayar Tavsiyeleri / Ekipmanlar / Konu dışı
8000tl fiyata rtx2060lı sistemler bakın 8bin küsüre rtx2060lı sistem oluyor indirim ile

HoYeon Jung

80+ Gold
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Stok bekleyin hocam o fiyata pek iyi bir şey çıkmaz şu mining piyaasında.
Hocam açıkçası 5000TL bütçe ile GTX980/10400F bir sistem toplayacağım lakin ekran kartı 2.el olacağı için ailem pek güvenmiyor. Onlara bu GeT sistemini anlatmaya çalışıyorum ancak anlamıyorlar. Ne yapabilirim?
Mesaj otomatik birleştirildi:

8000tl fiyata rtx2060lı sistemler bakın 8bin küsüre rtx2060lı sistem oluyor indirim ile
Hangi siteden kovalayabilirim hocam indirimleri?

En İyi Cevap
3
Hocam açıkçası 5000TL bütçe ile GTX980/10400F bir sistem toplayacağım lakin ekran kartı 2.el olacağı için ailem pek güvenmiyor. Onlara bu GeT sistemini anlatmaya çalışıyorum ancak anlamıyorlar. Ne yapabilirim?
get se tavsiye etmem ekran kartı sıkıntılıysa uğraş dur elden almadığın sürece ekran kartı almanı tavsiye etmem (sıfır değilse )

Control Panel

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,093
İsim
Barış
Discord
kolonya#1389
Valla ben de bilmiyorum. Eticaret.gov.tr sitesinden (devletin sitesi) sahibinden.com'u arat ve onaylı olduğunu göster. Belki işine yarar.

HoYeon Jung

80+ Gold
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
get se tavsiye etmem ekran kartı sıkıntılıysa uğraş dur elden almadığın sürece ekran kartı almanı tavsiye etmem (sıfır değilse )
Arkadaştan detaylı şekilde ekran kartı hakkında bilgiler isteyeceğim. GET sistemi ise sanırsam şöyle çalışıyor. Biz parayı sahibinden.com sitesine aktarıyoruz, daha sonra arkadaş bize ekran kartını gönderiyor. Bize ekran kartı gelince biz kontrol ediyoruz ve ekran kartı sağlam ise onaylayıp arkadaşa para gidiyor. Böyle çalışmıyor mu bu sistem?

En İyi Cevap
3
Arkadaştan detaylı şekilde ekran kartı hakkında bilgiler isteyeceğim. GET sistemi ise sanırsam şöyle çalışıyor. Biz parayı sahibinden.com sitesine aktarıyoruz, daha sonra arkadaş bize ekran kartını gönderiyor. Bize ekran kartı gelince biz kontrol ediyoruz ve ekran kartı sağlam ise onaylayıp arkadaşa para gidiyor. Böyle çalışmıyor mu bu sistem?
evet
ama sıkıntı çıkarsa gene uğraş dur heleki yanlışlıkla parayı gönderirsen yandın

Selman Karaa

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,261
İsim
Selman
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar / Masaüstü Bilgisayar Tavsiyeleri / Ekipmanlar / Konu dışı

Hangi siteden kovalayabilirim hocam indirimleri?
Gamegaraj da hafta sonu indirimleri oluyor, birde itopya da bazen güzel indirimler oluyor

En İyi Cevap
3
Onları nereden anlayabilirim hocam. Çözümü var mıdır bunun?
video isteyebilirsin gpu z dan fotoğraf ve aygıt yöneticisinden fotoğraf

1617624024170.png

bu fotoğrafları isteyebilirsin ve soldaki gpu z dan kartın değerlerine bakarak orjinalliğini anlayabilirsin mesala bende 1340 ama 1360 olması lazım ben uv yaptım o yüzden ve kasa ile monitörün aynı olduğu bi fotoğraf iste görüntü verip vermediğini anlayabilmek için

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,478
Üyeler
164,679
Son üye
gullux1
Top Bottom