Neler Yeni

8000tl bütçe monitör klavye dahil masaustu oyuncu pc

arkansas

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Hocam sagolun ama arkadaslarin dediğine göre 2060li sistem kurulur diyolar ve HDD olmali.
Hocam 2060lı sistem kurulur da hazır sistemler pek iyi değil bu fiyat bandında, tek tek toplama şansınız yok mu?

Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
Cihan Doğan
Hocam 2060lı sistem kurulur da hazır sistemler pek iyi değil bu fiyat bandında, tek tek toplama şansınız yok mu?
Hocam tek tek toplarimda kendim kurulumu yapamam burdaki bilgisayarcilarada guvenmiyorum o yuzden kurulu sistem almak daha mantikli geliyor

arkansas

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Hocam tek tek toplarimda kendim kurulumu yapamam burdaki bilgisayarcilarada guvenmiyorum o yuzden kurulu sistem almak daha mantikli geliyor
Kurulumu kendiniz yapabilirsiniz bence, zor değil. Yardımcı oluruz hem buradan.

Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
Cihan Doğan
Daha once bi kac kere laptopun icini temizlemek icin acmistin sadece onun haricinde bisey yapmadım simdi bu kadar para veripte bi hata yaparsam çope gitmesin o kadar şey tekrar almak gibi bi sansimda olmaz
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben ilk basta 7500e lenovo legion y520 alacaktım hocam iyiki arastirmisim 1050 ti li laptop alacakken simdi 2060 konusuyoruz😂
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam siz istedigim ozellikleri çoğunlukla biliyorsunuz en uygun sekilde kurabilirmisiniz bilgisayar bolumunde okuyan bi kac arkadasim vardi onlarla kurmayi denerim burdanda yardim alirim

Son düzenleme:

arkansas

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Hocam siz istedigim ozellikleri çoğunlukla biliyorsunuz en uygun sekilde kurabilirmisiniz bilgisayar bolumunde okuyan bi kac arkadasim vardi onlarla kurmayi denerim burdanda yardim alirim
Tamamdır, atıyorum şimdi sistemi toplayıp. Render yapacak mısınız yoksa sadece oyun odaklı mı?

arkansas

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Top Bottom