Neler Yeni

8000tl bütçe monitör klavye dahil masaustu oyuncu pc

Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
Cihan Doğan
Hocam bana sorarsaniz 250gb HDD 100tl 120gb ssd alirim monitor alirim klavyeyi idare ederim.
Cesitli oyun cok fazla oynuyorum o hafiza yetmez şu an bile 1 tb dolu ve hepsini oynuyorum modlu oyunlar cok fazla alan kapladigi icin bu monitor idare eder mi? sizce ve 2. El hdd sorun cikarirmi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam size 1650 Super sistem atmış arkadaş, önerdiğim sistemden çok daha kötü.
Sizin onerdiginizi alacam zaten. Eski bi monitor var ve klavye onlari idareten kullanip 2. El bi hdd alip geri kalanada iyi bi ssd alsam nasil olur sizce

Dahası  
Reaksiyon skoru
186
İsim
Berkay Arslan
Cesitli oyun cok fazla oynuyorum o hafiza yetmez şu an bile 1 tb dolu ve hepsini oynuyorum modlu oyunlar cok fazla alan kapladigi icin bu monitor idare eder mi? sizce ve 2. El HDD sorun cikarirmi
Ozaman idare edin.Vga veya hdmi girisleri uyumlu mu? ona bakin ekranla ekran kartinin.2.el hdd almayin vence ama alacaksaniz saglik testlerini garantisini atsin alacagin kisi.

Attığım sistem daha iyi.
@keremcnsz24

arkansas

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Ozaman idare edin.Vga veya hdmi girisleri uyumlu mu? ona bakin ekranla ekran kartinin.2.el HDD almayin vence ama alacaksaniz saglik testlerini garantisini atsin alacagin kisi.

@keremcnsz24
Kerem'i neden etiketliyorsun? 2060S sistem öneriyorum 1650S sistemi atıyorsun. Ne mantıkla?

arkansas

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
186
İsim
Berkay Arslan
Kerem'i neden etiketliyorsun? 2060S sistem öneriyorum 1650S sistemi atıyorsun. Ne mantıkla?
Adam demiski son kararim attigim sistemi atmis bende alacaksan kod yazarakyazarak alabilirsin dedim okurmusun?keremi etiketleme sebebim.

Hocam attığım sistem çok daha iyi, arkadaşın attığını almayın bütçeniz yüksek. Arada 20-30 FPS performans farkı var en az.
Benmi attim adam kendisi bunh alacagim diyordu?

Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
Cihan Doğan

arkansas

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Top Bottom