Neler Yeni

8000TL Civarı Koltuk Önerisi (120Kg 185CM)

Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Hasancan
İlgilendiği Kategoriler
işletim sistemleri, bilgisayar parçaları, bilgisayar tamiratı, bilgisayar toplamak, monitörler, bilgisayar aksesuarları hakkında her şey
Instagram
uufny
Steam
Hasancan
Discord
hasancan1
hocam ben xdrive anka kullanıyorum gayet memnumun 122 kg 1.85 boya sahibim sıkıntı çıkmaz gıcırdamalarını aldırış etme gayet sağlamlar eğer diyosan tasarımı iyi değil 15Li öneririm o da aynı mantıkda eski koltuklarımdan (sadece tasarımından sıkılım yoksa mükemmel koltuk) uzun süre kullanımda ikiside gayet sınıfına göre güzel ürünler ürünlerdeki yorumlarda bulunan o kırık geldi yorumlarını aldırış et ama onların başına geldi diye seninde başına gelicek diye bişey yok alırken bende de öle yazıyordu alınca bende sorunsuz geldi karar senin ama

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Eren
hocam ben xdrive anka kullanıyorum gayet memnumun 122 kg 1.85 boya sahibim sıkıntı çıkmaz gıcırdamalarını aldırış etme gayet sağlamlar eğer diyosan tasarımı iyi değil 15Li öneririm o da aynı mantıkda eski koltuklarımdan (sadece tasarımından sıkılım yoksa mükemmel koltuk) uzun süre kullanımda ikiside gayet sınıfına göre güzel ürünler ürünlerdeki yorumlarda bulunan o kırık geldi yorumlarını aldırış et ama onların başına geldi diye seninde başına gelicek diye bişey yok alırken bende de öle yazıyordu alınca bende sorunsuz geldi karar senin ama
Amazon da satıldığı için bende xdrive almayı düşünüyorum bir sorun olursa Amazon yardımcı olur diye hemde fiyat olarak diğerlerinden daha düşük ve gördüğüm kadarıyla en çok satan marka xdrive
Siz ne kadar zamandır kullanıyorsunuz

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,332
İsim
Diyarhan
O kiloya dxracer ın tank modeli gider. Malesef çok pahalı ama şunu biliyorum ki koca götlü ler için yapılmış bir model
Mesaj otomatik birleştirildi:

200 kilo kaldırır

4060fetişlidinazor

80+ Bronze
Amazon da satıldığı için bende xdrive almayı düşünüyorum bir sorun olursa Amazon yardımcı olur diye hemde fiyat olarak diğerlerinden daha düşük ve gördüğüm kadarıyla en çok satan marka xdrive
ben ankayı 6 aydır kullanıyorum rahat üstünde uykun geliyor bel yastığı boyun yastığı hawk gibi rahatsız değil güzel

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,332
İsim
Diyarhan
Yorumu sildim say çok pahalı olmuş.

ergin0651

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Ergin Ergin

GameNote GC927 Profesyonel RGB Oyuncu Koltuğu​

Fiyat: 7000 tl​

Kullandığımız ürün. kalite ve renkler gayet güzel.

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Eren
O kiloya dxracer ın tank modeli gider. Malesef çok pahalı ama şunu biliyorum ki koca götlü ler için yapılmış bir model

200 kilo kaldırır
O fiyata hawk koltuk hediyeli kasa satıyorlar 😂 o bizi aşar

GameNote GC927 Profesyonel RGB Oyuncu Koltuğu​

Fiyat: 7000 tl​

Kullandığımız ürün. kalite ve renkler gayet güzel.
Minimum 130 kilo ve kumaş düşünüyorum

Palo DAYI 👑

80+ Gold
exvega yı onerırım suan kullanıyorum memnunum

Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Hasancan
İlgilendiği Kategoriler
işletim sistemleri, bilgisayar parçaları, bilgisayar tamiratı, bilgisayar toplamak, monitörler, bilgisayar aksesuarları hakkında her şey
Instagram
uufny
Steam
Hasancan
Discord
hasancan1
4 ay

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,034,849
Üyeler
164,060
Son üye
sök3cü
Top Bottom