Benim bildiğim en iyi orta bütçe cihaz Redmi Note 11 Pro modeli. Başka öneriler gelirse onları da değerlendirirsiniz.Arkadaşlar telefon en iyi f/p telefon olsun kamerası malzeme kalitesi vs iyi olsun marka fark etmez.
knk onun kamerası baya kötü bir de işlemcisi iyi değilBenim bildiğim en iyi orta bütçe cihaz Redmi Note 11 Pro modeli. Başka öneriler gelirse onları da değerlendirirsiniz.
O fiyata daha iyisini bulamazsınknk onun kamerası baya kötü bir de işlemcisi iyi değil
50mp kötü değil yani istersen sen de araştır ben kullanıyorum ama kamera beni ilgilendirmiyor benim için telefonun performansı daha önemlikamera fln nasıl knk
genel olarak sıkıntı çıkartıyormu performans fln50mp kötü değil yani istersen sen de araştır ben kullanıyorum ama kamera beni ilgilendirmiyor benim için telefonun performansı daha önemli
sıkıntısı yok rahat çalışıyor gayet iyi istersen epeyden almak istediğin telefonlarla karşılaştır veya youtubedan incelemelere bakabilirsingenel olarak sıkıntı çıkartıyormu performans fln
redmi note 10 proArkadaşlar telefon en iyi f/p telefon olsun kamerası malzeme kalitesi vs iyi olsun marka fark etmez.