Neler Yeni

8000TL'ye kadar oyuncu koltuğu önerisi

Praitha

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Yiğit Kara
Merhaba arkadaşlar, başlıkta gördüğünüz gibi maksimum bu fiyata kadar koltuk bakıyorum.
İsteklerim; rahat olması, uzun saatler oturduğumda bir sorun olusturmaması, uzun ömürlü, sağlam olması, ve kumaş olması.
Bir sürü marka baktım fakat hepsinin kötü ve iyi yorumları var ve gerçekten kafam çok karışıyor. (Hawk, Exvega, xDrive, xmaX)
Ne yapmalıyım, ne tercih etmeliyim gerçekten yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

BenRoboTdeğilİm

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,326
İsim
BenRoboTdeğilİm
xdrive anka var güzel veya fab da iyi

DarkSea

80+

Praitha

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Yiğit Kara
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
xDrive ve Hawk'ın yaklasık 6000tllik olan klasik fab modellerinden daha mı iyidir? Ben de onu düşündüm fakat yani millet diyor müşteri memnuniyeti kötü, hemen bozuluyor vesaire güvenemiyorum kafam çok karışıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Valla kardeşim ben bunu aldım yaklaşık 3 aydır da kullanıyorum gayet memnunum. Hem şık bir duruşu var hem terletmiyor her yerini ayarlayabiliyorsun.
Bunu da gördüm ve düşündüm fakat markayı bilmediğim için güvenesi de gelmiyor insanın..

DarkSea

80+
xDrive ve Hawk'ın yaklasık 6000tllik olan klasik fab modellerinden daha mı iyidir? Ben de onu düşündüm fakat yani millet diyor müşteri memnuniyeti kötü, hemen bozuluyor vesaire güvenemiyorum kafam çok karışıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bunu da gördüm ve düşündüm fakat markayı bilmediğim için güvenesi de gelmiyor insanın..
Tabi tercih senin fakat ben kullanıp memnun kalmasam tavsiye etmezdim

damn2u

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
811
İsim
Sercan SAYİT

Bende Hawk Future var, arkadaşımda da Exvega Andromeda var, ikisi de benzer kalitede iyi ürünler. Fab gibi giriş seviyesi ürünlerle karşılaştırılamaz bile.

Praitha

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Yiğit Kara
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
x
Bende Hawk Future var, arkadaşımda da Exvega Andromeda var, ikisi de benzer kalitede iyi ürünler. Fab gibi giriş seviyesi ürünlerle karşılaştırılamaz bile.
xDrive için ne diyorsunuz? Andromedayı düşüneceğim ama dediğim gibi.. Müşteri memnuniyeti ya da sorunlar beni çok korkutuyor gerçekten 8000 vereceğim az para değil.

damn2u

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
811
İsim
Sercan SAYİT
x

xDrive için ne diyorsunuz? Andromedayı düşüneceğim ama dediğim gibi.. Müşteri memnuniyeti ya da sorunlar beni çok korkutuyor gerçekten 8000 vereceğim az para değil.

XDrive ürünleri içime sinmedi, para vereceksem üst seviye ürünü olmalı diye düşünerek alırım.

damn2u

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
811
İsim
Sercan SAYİT
Exveganın mağazasına gidip almamı önerir misin? Gitme imkanım var.

Mağazadan teslim yapıyorlarsa tabi ki gidip deneyerek alabilirsiniz. Hatta öncesinde diğer markaları deneyip sonra Exvega bakın ve arada ki farkı görün derim.

Top Bottom