- Bütçe
- 800
Bu ürün nasıldır ? kullanan var mı? işlemci alacaktım almışken pc ye bir depolama daha alayım dedim. Hali hazırda zaten Toshiba p300 hdd ve team cx1 ssd kullanıyorum ama yetmiyor. Ben de foruma sorayım dedim
e çok daha iyi segate güvenilir amarka ben seviyorum bu marka ürünleriBu ürün nasıldır ? kullanan var mı? işlemci alacaktım almışken pc ye bir depolama daha alayım dedim. Hali hazırda zaten Toshiba p300 hdd ve team cx1 ssd kullanıyorum ama yetmiyor. Ben de foruma sorayım dedim
Seagate önermiyorum. Technopat üzerinde bununla ilgili rehber hazırlanmıştı.
Şu an bunun 1tb versiyonunu kullanıyorum epeyde 1tb versiyonuna 800tl gösterdiği için seagate attımSeagate önermiyorum. Technopat üzerinde bununla ilgili rehber hazırlanmıştı.
![]()
Toshiba P300 HDWD120UZSVA SATA 3.0 7200 RPM 3.5" 2 TB Harddisk Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Toshiba P300 HDWD120UZSVA SATA 3.0 7200 RPM 3.5" 2 TB Harddisk fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Toshiba P300 HDWD120UZSVA SATA 3.0 7200 RPM 3.5" 2 TB Harddisk özelliklerini incele, 9.076,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Epey indirimsiz halini gösteriyor. Şu an %17 indirimi bulunuyor.Şu an bunun 1tb versiyonunu kullanıyorum epeyde 1tb versiyonuna 800tl gösterdiği için seagate attım
TeşekkürlerEpey indirimsiz halini gösteriyor. Şu an %17 indirimi bulunuyor.