Neler Yeni

800TL FPS oyunları için kablosuz mouse önerisi

Lost_Dragon

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
887
İsim
Göksel Gündüz

EfoWars

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
523
İsim
Süleyman Efe Erdoğmak
İlgilendiği Kategoriler
İç Donanımlar, Çevre Birimleri, Cep Telefonları, Konsollar, Ağ Sistemleri

hsnztrk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
458
İsim
Hasan Öztürk
G305 kullanıyorum amazon ve itopya’da 600 lira imiş. Gayet memnunum.

damn2u

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
776
İsim
Sercan SAYİT
Razer Basiliks X Hyperspeed modeli benim tam sevdiğim tip ve elime tam oturan şekilde. Herkes sever mi bilmem fakata küçük ellere uygun olmadığını düşünüyorum. Sağ ve sol click arasında tık sesinde farklılık var, sanırım ikisinin switchleri farklı. Sol click sağ'a göre biraz daha sesli bilginiz olsun, sorunlu diye iade etmeyin, hepsi böyle çünkü.

Son düzenleme:

AnormalTavuk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
188
İsim
Efehan
Basilisk güzel geldi gözüme fakat sormak istediğim 2 soru var. İlki resimdeki gib geniş mi yoksa daha ufak mı? İkinci olarak ise bluetooth olması oyunlarda dezavantaj sağlar mı? Veya herhangi bir gecikme. En azından kablolu mouselara göre

sanders

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Razer Basiliks X Hyperspeed modeli benim tam sevdiğim tip ve elime tam oturan şekilde. Gerkese sever mi bilmem fakata küçük ellere uygun olmadığını düşünüyorum. Sağ ve sol click arasında tık sesinde farklılık var, sanırım ikisinin switchleri farklı. Sol click sağ'a göre biraz daha sesli bilginiz olsun, sorunlu diye iade etmeyin, hepsi böyle çünkü.
basiliks v2 kullanıyorum baş parmak için olan kısım çok rahatsız ediyor farklı bir mouse almak istiyorum

Top Bottom