Neler Yeni

800TL Sıfır&İkinci el Akıllı saat önerisi

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,228
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess
Bütçe
850
Arakdaşlar maksimum 850TL bütçem var.
Akıllı saat veya bileklik düşünüyorum.
Bir arkadaşım ikinci elden 750 ye galaxy watch 46mm almıştı ben baktım ama o fiyatlara kalmamış sanırım.
Mi band 7 var fakat o bilekliğe o para verilir mi emin olamadım.
Maksimum 850 Bütçeye sıfır veya ikinci el saat önerisi yapar mısınız? şimdiden teşekkürler

Mertdvrim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
785
İsim
Mert
Bir arkadaşım ikinci elden 750 ye galaxy watch 46mm almıştı ben baktım ama o fiyatlara kalmamış sanırım.
Maksimum 850 Bütçeye sıfır veya ikinci el saat önerisi yapar mısınız? şimdiden teşekkürler

Honor Band 6 Akıllı Bileklik - Black
https://www.hepsiburada.com/honor-b...k-p-HBCV000008HGWZ?url_src=ios-product-detail Honor bilindik bir markadır kanka huwainin alt markasıydı eskiden sanırım şuan ayrıldılar yorumlara bakın anlarsınız ve mi band7 den büyük ve şık

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,228
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Honor Band 6 Akıllı Bileklik - Black
https://www.hepsiburada.com/honor-b...k-p-HBCV000008HGWZ?url_src=ios-product-detail Honor bilindik bir markadır kanka huwainin alt markasıydı eskiden sanırım şuan ayrıldılar yorumlara bakın anlarsınız ve mi band7 den büyük ve şık
bileklik alacaksam mi band alma taraftarıyım ama bu fiyata ikinci el akıllı saat varsa işe yarar bir şey akıllı saat alayım diyorum.
bir de bunun görünüş dışında mi band 7 den farkı nedir

Mertdvrim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
785
İsim
Mert
bileklik alacaksam mi band alma taraftarıyım ama bu fiyata ikinci el akıllı saat varsa işe yarar bir şey akıllı saat alayım diyorum.
bir de bunun görünüş dışında mi band 7 den farkı nedir
Apple watch tarzı benim attığım ve daha kullanışlı hocam alın attığımı 620 tl bedava ve herşryi doğru gösteriyor ölçüyor kücück mi band 7 ye o kadar para etmez honnor iyi bir markadır

cnrkn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Can
Amazfit Verge kullanıyorum ( lite değil direkt verge ) gayet kullanışlı konuşma vs de var arada yazılımsal saçmalamalar oluyor ama onu da güncelleme yapmayarak çözdüm diyebilirim tavsiye edermiyim ederim şarjı 5 gün gidiyor ( kullanıma göre değişir) gelen msjları emojiler dahil görebiliyorsun arama yapıp cevaplayabiliyorsun hava durumu vs gibi zaten hepsinde var artık temalara gelince wfz. dosyası olarak harici sitelerden indirebilirsin bir göz at derim spor tarzda bir saat + bu arada kayışları öle diğerleri gibi pata küte değiştirilemiyor bunu biraz farklı bilgin olsun...

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,228
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess
Amazfit Verge kullanıyorum ( lite değil direkt verge ) gayet kullanışlı konuşma vs de var arada yazılımsal saçmalamalar oluyor ama onu da güncelleme yapmayarak çözdüm diyebilirim tavsiye edermiyim ederim şarjı 5 gün gidiyor ( kullanıma göre değişir) gelen msjları emojiler dahil görebiliyorsun arama yapıp cevaplayabiliyorsun hava durumu vs gibi zaten hepsinde var artık temalara gelince wfz. dosyası olarak harici sitelerden indirebilirsin bir göz at derim spor tarzda bir saat + bu arada kayışları öle diğerleri gibi pata küte değiştirilemiyor bunu biraz farklı bilgin olsun...
Dediginiz saatin linki var mi?

Mertdvrim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
785
İsim
Mert
Dediginiz saatin linki var mi?
yalnız altını çizmiş yazılımjnda sıkıntılı olan saati almak ne kadsr mantıklı tartışılır onu bile bile alın benim attığım varken

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,228
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess
yalnız altını çizmiş yazılımjnda sıkıntılı olan saati almak ne kadsr mantıklı tartışılır onu bile bile alın benim attığım varken
Honor band 6 nin mi band 7 ile arasindaki farklar nedir?
Huawei band 7 nasildir?
Bu fiyata akilli saat yok sanrsam

Mertdvrim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
785
İsim
Mert
Honor band 6 nin mi band 7 ile arasindaki farklar nedir?
Huawei band 7 nasildir?
Bu fiyata akilli saat yok sanrsam
Fark yok desem yeridir adamlar huwaiye arge harcıyor yaparken ama honnora harcamıyor alt markası çünkü huwaiye harcadıkları argenin parasını ister istemez yansıtıyorlar ama honorda bir arge yok teknojiyi direk aktarıyorlar kanka daha ne anlatayım sana 630 tl taş gibi saat

BenRoboTdeğilİm

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,325
İsim
BenRoboTdeğilİm
honor uygun bu bütçede

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru