Çözüldü✓ 800₺'ye Kadar Am4 İşlemci önerisi

cerkes_gamer55

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
942
Bütçe
800
Selamün Aleyküm. Beyler Am4 işlemci alacağım. 800₺ ye kadar olan bir işlemci almak istiyorum. Aklımda r3 1200-1200af-1300x r5 1400-1500x var. Sizce bu bütçede alınabilir mi? Elimde r5 2600 bulunuyor bununla takas edebilirim elinde olanlar da yazabilir şimdiden teşekkür ederim.

r5 2600'u neden bırakmak istiyorsun ki alıcaklarınla aynıdır zaten daha iyide olabilir.

r5 2600'u neden bırakmak istiyorsun ki alıcaklarınla aynıdır zaten daha iyide olabilir.
Hocam model düşüreceğim aradaki farka farklı bir şeyler yapmayı planlıyorum. Yani en azından bu gün için böyle. Herhalde 2-3 gün içerisinde satılmazsa vazgeçerim gibi geliyor. Birde işlemci bana çok uyguna geldi.

Hocam model düşüreceğim aradaki farka farklı bir şeyler yapmayı planlıyorum. Yani en azından bu gün için böyle. Herhalde 2-3 gün içerisinde satılmazsa vazgeçerim gibi geliyor. Birde işlemci bana çok uyguna geldi.
Bence hiç öyle şeylerle uğraşma çokta bir kar'ın olmaz

İkinci el bak istersen işlemci pinlerinde zarar yoksa en zor bozulan parçalardan deneyip alabilirsin

Hocam o zaman bu gün yazan olmazsa yayından kaldırayım. Zaten dolar yine artacak gibi duruyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yani olabilir.
Bu fiyata iş görecek 0 işlemci bir işe yaramaz ikinci sahibinden filan bak en güzeli amd olursa daha ucuza bulursun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,117
Üyeler
190,862
Son üye
Xuric
Geri