80k full + full sistem toplama

batuu123

Cezalı
80+ Bronze
Reaksiyon skoru
797
böyle bir sisteme fps oyunu oynuyorsan 360hz yakışır onun dışında her şey çok üst ram niye 16 böyle bi sisteme 32 güzel giderdi

ve 80k pahalı geldi 80kya 4080 toplanabilir ama koltuk monitör le olurmu bilmem

Hepsi güzel fiyatları iyi. KC3000 yerine bunlardan birini alıp 500 lira azaltabilirsin. Tek fiyatını haketmeyen ürün mouse. Aerox 3 wireless alınmaz o paralara. Cobra wireless 2000 TL iken kaçırma.

Ekran kartına da fazladan 1500 lira verme bence.

Bir de atx 3.0 psu al kasanın içinde görüntü kirliliği olur nzxt desteklemediği için.

Hepsi güzel fiyatları iyi. KC3000 yerine bunlardan birini alıp 500 lira azaltabilirsin. Tek fiyatını haketmeyen ürün mouse. Aerox 3 wireless alınmaz o paralara. Cobra wireless 2000 TL iken kaçırma.

Ekran kartına da fazladan 1500 lira verme bence.

Bir de atx 3.0 psu al kasanın içinde görüntü kirliliği olur nzxt desteklemediği için.

sağol bunları değerlendireceğimm
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ve 80k pahalı geldi 80kya 4080 toplanabilir ama koltuk monitör le olurmu bilmem
80kya 4080 almam için +12k para eklemem gerekiyor o da monitör ve klavye mouse parası bence fazladan 20 fps için gereksiz gibime geldi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

böyle bir sisteme fps oyunu oynuyorsan 360hz yakışır onun dışında her şey çok üst ram niye 16 böyle bi sisteme 32 güzel giderdi
ram 2 tane 16gb yani totalde 32gb bir de 360hz monitörler 1080p oluyor fiyatları da aşırı yüksek 180hz yeterli gibi

Seçtiklerinde "fahiş" fiyatlı ya da kalitesiz bir parça yok sadece dediklerimi bir düşün. Dİğer 4080 toplanır diyen arkadaşları da pek takma onlar konuyu okumadan monitör vs dahil olduğunu bilmedikleri için öyle yazıyor.

Bu arada 2k'da pek performans farkı olmaz daha düşük bir işlemci alsan da. Yani 7700x hatta 7600x vs de alabilirsin bütçeni zorlayacak olursa aklında olsun. CS ve Valo için EN YÜKSEK FPS VEREN işlemcinin de 7700x olduğunu belirteyim kaçayım.

Seçtiklerinde "fahiş" fiyatlı ya da kalitesiz bir parça yok sadece dediklerimi bir düşün. Dİğer 4080 toplanır diyen arkadaşları da pek takma onlar konuyu okumadan monitör vs dahil olduğunu bilmedikleri için öyle yazıyor.

Bu arada 2k'da pek performans farkı olmaz daha düşük bir işlemci alsan da. Yani 7700x hatta 7600x vs de alabilirsin bütçeni zorlayacak olursa aklında olsun. CS ve Valo için EN YÜKSEK FPS VEREN işlemcinin de 7700x olduğunu belirteyim kaçayım.
ekran kartını ve psuyu senin dediklerin olarak güncelledim ek olarak mouse konusunda en büyük korkum yazılım ve makro sorunları, steelserieste fast click tüm oyunlarda kusursuz çalışırken logitechde çalışmıyor mesela, razer de böyle bir problem var mıdır yoksa o da çalışır mı

Son düzenleme:
Mouse olabilecek en iyi sensöre sahip. Yalan söylemeyeyim bahsettiğin "fast click" olayı nedir bilmiyorum.

Mouse olabilecek en iyi sensöre sahip. Yalan söylemeyeyim bahsettiğin "fast click" olayı nedir bilmiyorum.
yani programından makro ataması yapıyorsun sol tuşlardan birine 15 milisaniyede bir sol tıka basmış oluyor mesela oyunlardaki tabancaları olabilecek en hızlı şekilde seri halde sıkıyor ona basınca

yani programından makro ataması yapıyorsun sol tuşlardan birine 15 milisaniyede bir sol tıka basmış oluyor mesela oyunlardaki tabancaları olabilecek en hızlı şekilde seri halde sıkıyor ona basınca
Youtubedan bakmak lazım. Kendim kullanmadığım için bir şey diyemiyorum makro konusunda. İllaki aynı mouse olmasına gerek yok. Razer'in herhangi son yıllarda çıkan bir mouse'una bakabilirsin bu özellik var mı yok mu. Cobra'da da aynıdır.

Geri