Neler Yeni

82.atina olursa AB üyesi olurmuyuz

Berkarda

80+ Silver
Yunanistanın en Türk sayılabilecek bölgesi Batı Trakyada bile Türkler azınlıkta sence nüfusunun neredeyse tamamı Yunan olan bir yer Türkiyeye bağlı kalır mı? Bir de yüzmenistan demiş komedi cidden
adamlar her şey çalıyor ve yüzmenistan mı takıldın

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
diyelimki yüzmenistan sataştı savaş isteriz dedi savaş başladı nato falan geldi atina falan aldık küçüldü yüzmenistan 82.atina falan oldu yüzmenistan küçüldü böylece ab olma artarmı avrupa yakın oluruz ve atina alırsak yüzmenistan merkez bankası bizimmi oluyor bari olursa biraz ekonomi düzelir euro var çünkü
Mesaj otomatik birleştirildi:

soruda uyanınca aklıma geldi sabah sabah ne savaş ne parası demeyin uyanınca böyle sorular geliyor

ab üyesi olursak bisikletle iphone almak bile geldi siz düşünün
Ben diyorum AB'ye girmek sorun değil bence ancak avrupa şuan bakarsak bir neo-sevr istiyor.
Aslında bakarsanız avrupada nadir olmakla beraber ülkeler genelde eyalet sistemindedir ulus devletten ziyade.
Benim fikirelrim bu bu ülke AB'ye girmek istiyorsa ekonomi , göç fenan değil engel veya hükümet.
Zamanında nelere önayak olduklarını gördük

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,821
İsim
Doruk
adamlar her şey çalıyor ve yüzmenistan mı takıldın
Bir şeyi çaldıkları yok neredeyse hepsi Osmanlıya ait o örnek verebileceğin yiyeceklerin.Osmanlı da yıllarca o bölgelerde hüküm sürdüğünden onların da sahiplenmesi gayet de doğal ve evet bu saçma fikirlerin arasından sadece Yüzmenistana takıldım.

Berkarda

80+ Silver
Bir şeyi çaldıkları yok neredeyse hepsi Osmanlıya ait o örnek verebileceğin yiyeceklerin.Osmanlı da yıllarca o bölgelerde hüküm sürdüğünden onların da sahiplenmesi gayet de doğal ve evet bu saçma fikirlerin arasından sadece Yüzmenistana takıldım.
tamam alsınlar ama sonuna ki koyunca yunanistanamı ait oluyor bari başka isim koysunlar ya bu kadar üşengeç olmaz :ROFLMAO:

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
37,299
İsim
Mert Can Ergün
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,821
İsim
Doruk
tamam alsınlar ama sonuna ki koyunca yunanistanamı ait oluyor bari başka isim koysunlar ya bu kadar üşengeç olmaz :ROFLMAO:
Kimsenin aman Türkler anlamasın sonuna ki koyalım bizim olsun diye isim koyduğu yok biraz araştırsan Yunancada zaten kelime sonlarında İ sesi olmasının gayet yaygın olduğunu görürsün ayrıca lütfen bana sonunda ki olan yemekleri atar mısın merak ettim de

Berkarda

80+ Silver
Kimsenin aman Türkler anlamasın sonuna ki koyalım bizim olsun diye isim koyduğu yok biraz araştırsan Yunancada zaten kelime sonlarında İ sesi olmasının gayet yaygın olduğunu görürsün ayrıca lütfen bana sonunda ki olan yemekleri atar mısın merak ettim de
ne kadar doğru bilmem ama haber kanalı

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,821
İsim
Doruk
Dediğin yemekler sana ne kadar aitse Yunana da Bulgara da Arapa da Ermeniye de o kadar ait Yüzyıllarca bu topraklarda birlikte yaşadın yemeklerinizin benzer olmamasını bekleyemezsin

ne kadar doğru bilmem ama haber kanalı
Baklavaki diye bir kullanım yok Baklavas olarak okunur. Türkçede K sesiyle biten kelimelerin ki olarak okunması gayet doğal dilin yapısı böyle

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
diyelimki yüzmenistan sataştı savaş isteriz dedi savaş başladı nato falan geldi atina falan aldık küçüldü yüzmenistan 82.atina falan oldu yüzmenistan küçüldü böylece ab olma artarmı avrupa yakın oluruz ve atina alırsak yüzmenistan merkez bankası bizimmi oluyor bari olursa biraz ekonomi düzelir euro var çünkü

soruda uyanınca aklıma geldi sabah sabah ne savaş ne parası demeyin uyanınca böyle sorular geliyor

ab üyesi olursak bisikletle iphone almak bile geldi siz düşünün
A Haber izleme süreni azaltman gerekiyor ben bunu anladım 😀

Berkarda

80+ Silver
A Haber izleme süreni azaltman gerekiyor ben bunu anladım 😀
kuzey afrika aldı bizi ab yani ihtimal artarmı çünkü çoğu ab ülkesinden iyiyiz ama almıyor kur ve vergiler yüzünden galiba böyle ülke için aşırı yüksek

Top Bottom