Ted Mosby
80+ Gold
Dahası
Yapma çocuk adamİzinde iyi geliyor bea![]()
Yapma çocuk adamİzinde iyi geliyor bea![]()
Kaan tavsiye aramıyor ki. Canı sıkılınca "bu SSD şöyle" diyerek konu açıyor.Herkes dalga geçmek KaanCK (!) Kimse vermemek tavsiye (!)
Nasıl evde güzel ses oluyor muBu tarz "enteresan" olaylar hep Kaan'ın başına geliyor.
Yaklaşık 10 Gündür açık olan sistem ve 10 günlük ısı istatistiği;
Mİn. 33 derece
Max. 52 derece
Alıntıyı görüntüle
kaan ın ev adresini tam olarak bilemediğimizden dolayı madalyayı teslim edemeyeceğiz bu yüzden ödülü bence kaan ın favori yiyeceğini verebiliriz ve bu yüzden kaan forumdaki kuralları zorlama başarısından dolayı kendşsşne 1 ay boyunca yetecek ban kazandıBana en son 16 demişti. Bu bir başarı ona da bi madalya verelim. Üyeler kısmında en çok uyarı yiyenler gelse ne kavga çıkar he üf.
Foruma Kaan için SSD bela sayacı gelmeli (!)Kaan tavsiye aramıyor ki. Canı sıkılınca "bu SSD şöyle" diyerek konu açıyor.
Aha ban yedim galiba.Forumun adamı forumun aşığı. O DA'nın umut ışığı. @White Ravens 2023 DA Belediye Başkanı için sende oy ver (!)
işştKaan' ın en sevdiği moderatör zaten @White Ravens. Anladı o ince göndermeyi![]()
Kaan niye kızgın attın?Forumun adamı forumun aşığı. O DA'nın umut ışığı. @White Ravens 2023 DA Belediye Başkanı için sende oy ver (!)
Senin 4 uyarı cezan var.Forumda uyarı yemeyen kaç kişiyizBen belki yedim he bilmiyom bile göremiyoruz uyarıları. @White Ravens Kanka bana hiç attın mı hatirlamiyorum
![]()
Ben 1 tane yedim (2 tane ise 2. yi bulamadım ama) ama aşırı bir şeyden bile değil. Ya uygunsuz dil mi bu allah aşkına powerboost mu önerseydim:Forumda uyarı yemeyen kaç kişiyizBen belki yedim he bilmiyom bile göremiyoruz uyarıları. @White Ravens Kanka bana hiç attın mı hatirlamiyorum
![]()
pöç deseydin.Ben 1 tane yedim (2 tane ise 2. yi bulamadım ama) ama aşırı bir şeyden bile değil. Ya uygunsuz dil mi bu allah aşkına powerboost mu önerseydim:
''O sisteme PowerBoost PSU almak kusura bakmayında bu sistemi çöpe atmaktır'' Ben uygunsuz bir dil göremedim şahsen.