Neler Yeni

82 Derece olan F/P SSD'miz...

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1

ErnGnc

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,777
İsim
Eren
Bana en son 16 demişti. Bu bir başarı ona da bi madalya verelim. Üyeler kısmında en çok uyarı yiyenler gelse ne kavga çıkar he üf.
kaan ın ev adresini tam olarak bilemediğimizden dolayı madalyayı teslim edemeyeceğiz bu yüzden ödülü bence kaan ın favori yiyeceğini verebiliriz ve bu yüzden kaan forumdaki kuralları zorlama başarısından dolayı kendşsşne 1 ay boyunca yetecek ban kazandı
(@White Ravens ın yazdığı yazıyı göremedim metin içeriği biraz copy paste e benzemiş olabilir kusura bakmazsınız artık)

İbrahim Özel

80+ Silver
En İyi Cevap
13

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Forumda uyarı yemeyen kaç kişiyiz 😂 Ben belki yedim he bilmiyom bile göremiyoruz uyarıları. @White Ravens Kanka bana hiç attın mı hatirlamiyorum 😂

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Forumda uyarı yemeyen kaç kişiyiz 😂 Ben belki yedim he bilmiyom bile göremiyoruz uyarıları. @White Ravens Kanka bana hiç attın mı hatirlamiyorum 😂
Senin 4 uyarı cezan var.
2 tanesi küfür, 1 tanesi yanlış bilgilendirme, 1 tanesi uygun olmayan konu başlığı

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,330
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Ben 1 tane yedim (2 tane ise 2. yi bulamadım ama) ama aşırı bir şeyden bile değil. Ya uygunsuz dil mi bu allah aşkına powerboost mu önerseydim:
''O sisteme PowerBoost PSU almak kusura bakmayında bu sistemi çöpe atmaktır'' Ben uygunsuz bir dil göremedim şahsen.

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Ben 1 tane yedim (2 tane ise 2. yi bulamadım ama) ama aşırı bir şeyden bile değil. Ya uygunsuz dil mi bu allah aşkına powerboost mu önerseydim:
''O sisteme PowerBoost PSU almak kusura bakmayında bu sistemi çöpe atmaktır'' Ben uygunsuz bir dil göremedim şahsen.
pöç deseydin.

Top Bottom