Kullanıyor musunuz hocam? Müzik dinlemek için alıyorum müzik performansı iyi mi?Çok doğru yaptın. Baslarından tizlerinden şarjından çok memnun kalacaksın. Fİyatına göre iyi kulaklık olur kendisi.![]()
Öncesinde Steel series Kz gibi kulaklıklar kullandı isen tabi ses kalitesi biraz düşük gelir. Ancak ilk kablosuz kulaklığın ise fazlası ile baslar tizler ses yüksekliği tatmin eder.Kullanıyor musunuz hocam? Müzik dinlemek için alıyorum müzik performansı iyi mi?
Tek beğenmediğim yönü kapağı açmaktı tyek elle açmak çok zor. Dene anlayacaksın. Kulağa oturması büyüklüğü felan gayet iyiHocam beğendiğiniz ve beğenmediğiniz noktaları nelerdi?
Hocam bundan önce kablosuz kulaklık kullanmadım elimde sadece hs50 pro var.Öncesinde Steel series Kz gibi kulaklıklar kullandı isen tabi ses kalitesi biraz düşük gelir. Ancak ilk kablosuz kulaklığın ise fazlası ile baslar tizler ses yüksekliği tatmin eder.
Kulakiçi kulaklık hakkında konuşuyoruz. Kulaküstü kulaklıklar benim diyen kulakiçi kulaklıkları tokatlar. Kıyaslamak biraz garip olur.Hocam 2021 kasım ayından beri anker q10 kullanıyorum.Kulaklığı her koşulda zorladım bana mısın demedi.Ek olarak performansı falan baya çok hoşuma gitmişti.Artık kulak içine geçmenin zamanı geldi diyip r50i aldım fakat beklentilerimi o kadar karşılamadı.Bilmiyorum belki kulak üstüne alıştığım içindir fakat anker q10 da ki gibi sahne performansını alamadım.
En sevdiğin baslı tizli parçaları aç. İkisindende dinle. Kararını ver. Pek fark edeceğini düşünmüyorum. Hatta baslarda geçeceğini tahmin ediyorum.Hocam bundan önce kablosuz kulaklık kullanmadım elimde sadece hs50 pro var.
Hocam abime tcl move audio s106 almıştık r50i gelince onla karşılaştırırım sonuçlarıda konu açıp paylaşırım.Kulakiçi kulaklık hakkında konuşuyoruz. Kulaküstü kulaklıklar benim diyen kulakiçi kulaklıkları tokatlar. Kıyaslamak biraz garip olur.
Hiç kıyaslama senin kulaklığın tokatlar geçer. Kıyaslama bile yapmana gerek yok.Hocam abime tcl move audio s106 almıştık r50i gelince onla karşılaştırırım sonuçlarıda konu açıp paylaşırım.
Kıyaslama yapmadım fakat kulak üstü modeli kadar basarılı olmadığını belirttim.Arkadaşımda ht 05 var.Tizleri daha iyi verdiğini belirtti.Kulakiçi kulaklık hakkında konuşuyoruz. Kulaküstü kulaklıklar benim diyen kulakiçi kulaklıkları tokatlar. Kıyaslamak biraz garip olur.
Mesaj otomatik birleştirildi:
En sevdiğin baslı tizli parçaları aç. İkisindende dinle. Kararını ver. Pek fark edeceğini düşünmüyorum. Hatta baslarda geçeceğini tahmin ediyorum.