sistem sinerjiden olursa sevinirim ordan seçmiş oldugum bir kasa var.aldıgım sistemi pahalı dediginiz için iptal ettim yeni konu açmamı istediniz buyurun açtım beklıyorum hocalarım![]()
sistem sinerjiden olursa sevinirim ordan seçmiş oldugum bir kasa var.
hocam h110m pro ana kart koydum sizce mantıklı olur mu ?Alıntıyı görüntülePollux 5T-10 - Game Garaj
Intel işlemcili ve güçlü ekran kartı modeline sahip Pollux 5T-10 masaüstü oyuncu bilgisayarı en uygun fiyat ve taksit seçeneğiyle GameGaraj'dawww.gamegaraj.com
+Depolama
+24G2U
hocam 8gb ram var ?Alıntıyı görüntüleAquarius 5T-10 - Game Garaj
Sınıfının en güçlü işlemci ve ekran kartı modellerine sahip Aquarius 5T 10 oyuncu masaüstü bilgisayarı en uygun fiyatlarla GameGaraj'dawww.gamegaraj.com
![]()
Patriot 240 GB Burst PBU240GS25SSDR 2.5" SATA 3.0 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Patriot 240 GB Burst PBU240GS25SSDR 2.5" SATA 3.0 SSD arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
![]()
Philips 242E1GAJ/01 23.8" 1ms Full HD Freesync Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Philips 242E1GAJ/01 23.8" 1ms Full HD Freesync Oyuncu Monitörü fiyatlarını Akakçe ile takip et! Philips 242E1GAJ/01 23.8" 1ms Full HD Freesync Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
100TL kadar aşıyor bütçenizi ama güzel oldu bence.
İleride ram eklerseniz 10/10 sistem.
8GB ram var evet ama 2060 var.hocam h110m pro ana kart koydum sizce mantıklı olur mu ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam 8gb ram var ?
Attığım anakart iyi 16GB ram var sağ tarafta 2 yazıyor.hocam h110m pro ana kart koydum sizce mantıklı olur mu ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam 8gb ram var ?
H110 Taa 6 yıllık skylake mimarisinden kalmış anakart. LGA 1200 ile uyumlu olmaz. Arkadaşlar iyi sistem toplamışlar. Onların sistemlerine bakabilirsiniz. Eğer ileride depolama ve ram yükseltmesi yaparım diyorsanız kesinlikle 2060 sistemi alın. Eğer yapamazsanız 1660S sistem de gayet iyidir.hocam h110m pro ana kart koydum sizce mantıklı olur mu ?