Neler Yeni

8500 TL Bütçeye Komple Sistem Önerir Misiniz?

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
asdas fazamas
Beyler 8500 TL bütçe var. Bu bütçeye monitör klavye mouse dahil edicem. Sizce hangi hazır sistemi almalıyım klavye monitör ve mausa toplam 2000 tl gidiyor yani sisteme 6500 tl kalıyor. Veya başka bir zamanda mı almalıyım hazır sistem ?

Beyfendiiii6

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,512
İsim
Batuhan ege
6500 tl ye el capitan alabilirsin

Rennes

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,139
İsim
Umut Dağ
Hocam 6300'e El-Capitan alıp gerisine de parçaları alın ama hiç beklemeyin direk alın. Dolar düşer diyorduk ama artık ipi kaçtı ne olur belli değil, o yüzden siz direk almaya bakın.

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
asdas fazamas
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam 6300'e El-Capitan alıp gerisine de parçaları alın ama hiç beklemeyin direk alın. Dolar düşer diyorduk ama artık ipi kaçtı ne olur belli değil, o yüzden siz direk almaya bakın.
bir şey daha soracağım sistemi 480 gb ssd + 2 tb harddisk olarak almak istiyorum en çok oynadığım oyunları ssd'ye diğerlerini hdd'ye kursam oluyormu

bandanizm

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Can
bir şey daha soracağım sistemi 480 gb SSD + 2 tb harddisk olarak almak istiyorum en çok oynadığım oyunları SSD'ye diğerlerini HDD'ye kursam oluyormu
Windowsu kesinlikle SSD kur. Daha sonra dediğin gibi sürekli girdiklerini ssd'ye atabilir, kalanını HDD aktarabilirsiniz. Aman diyim SSD'yi doldurup da performansını düşürme :D

Rennes

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,139
İsim
Umut Dağ
bir şey daha soracağım sistemi 480 gb SSD + 2 tb harddisk olarak almak istiyorum en çok oynadığım oyunları SSD'ye diğerlerini HDD'ye kursam oluyormu
Hocam SSD daha hızlı açılır HDD'de kiler daha yavaş açılır yani nereye kurudğunuza bağlı ama benim tavsiyem eğer yüksek depolama ihtiyacınız yoksa HDD'yi çıkarın onun parasıyla daha iyi kapasiteli SSD alın
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ve Windows'u kesinlikle SSD'ye kur.

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
asdas fazamas
Hocam SSD daha hızlı açılır HDD'de kiler daha yavaş açılır yani nereye kurudğunuza bağlı ama benim tavsiyem eğer yüksek depolama ihtiyacınız yoksa HDD'yi çıkarın onun parasıyla daha iyi kapasiteli SSD alın
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ve Windows'u kesinlikle SSD'ye kur.
fazla oyun yükleyeceğim için ssd'nin boyutu yetmiyor en çok oynadıklarımı ssd'ye koyup yanına hdd almak mantıklımıdır ssd'ye sığmayan oyunları koymak için

Rennes

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,139
İsim
Umut Dağ
fazla oyun yükleyeceğim için SSD'nin boyutu yetmiyor en çok oynadıklarımı SSD'ye koyup yanına HDD almak mantıklımıdır SSD'ye sığmayan oyunları koymak için
Yani 1 TB SSD'ye çıkmak daha mantıklı yani ama tabii alan için HDD önemli.

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
asdas fazamas

Rennes

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,139
İsim