850k civarı araç önerisi

parantezim var aslında bi kaç model dışında bakmıyorum
Ds le peguot aynı motor mekanik olarak. Elektronik olarak ds daha büyük bela
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Donanım istiyorsan w140 s500 bakabilirsin 5 vites olanında veya w210 e200 kompresör bakabilirsin. Dolu paketlerinde ki donanımlar güncel hiçbir arabada yok. Donanımlı araba bakıyosan bu bütçede donanımlı yeni araba bulamazsın

Arkadaşlar yeni evliyim araç alacağım araç uzmanları alttaki araçtan beklentilerime göre varsa öneriniz alırım

6 ileri şanzıman olsun 140-150 km hızlarda 2-3 bin devirde seyredebilsin az yakan çok kaçan hesabı

2015 üstü

Ağır hasarlı önden kazalı olmayan

Fransız-Alman araçları olmayacak (opel-peugeot-vw)

Hız sabitleyici ufak tefek teknolojik şeyler sunrooflu

Piyasada ne var sizce bu beklentiye uyan
Benim az çok bulabildiklerim
Focus
Elantra
DS5
Egea 1.6
connect sahibi biri olarak 1-2 kere focusta kullandım guzel araba hatta aktif arabamdan sonra muhtemelen focus alıcam öneririm 1.5leri çok iyi gidiyor

Donanım istiyorsan w140 s500 bakabilirsin 5 vites olanında veya w210 e200 kompresör bakabilirsin. Dolu paketlerinde ki donanımlar güncel hiçbir arabada yok. Donanımlı araba bakıyosan bu bütçede donanımlı yeni araba bulamazsın
model yılı?

connect sahibi biri olarak 1-2 kere focusta kullandım guzel araba hatta aktif arabamdan sonra muhtemelen focus alıcam öneririm 1.5leri çok iyi gidiyor
1.0 ları uyuyo bütçeye galiba örnek var mı

model yılı?

1.0 ları uyuyo bütçeye galiba örnek var mı
o bütçede hem yüksek model hem donanım bi arada olmaz. ikisinden biri olacak. alabileceğin en yüksek model araba focus 3.5 trendx olur ki onlarında 1.5 tdci larının temizini bulman biraz zor 1.6 tdci bulabilirsin

Piyasa o kadar berbat ki otomatik bi Clio alıp araba ihtiyacını karşıla derim yakın zamanda kuzenim aldı 635 e otomatik parçası ucuz, sorunsuz alıp götürüyo istediği gibi

o bütçede hem yüksek model hem donanım bi arada olmaz. ikisinden biri olacak. alabileceğin en yüksek model araba focus 3.5 trendx olur ki onlarında 1.5 tdci larının temizini bulman biraz zor 1.6 tdci bulabilirsin
Hocam baktım da piyasa yine uçmuş örnek ilan atamadım kusura bakmayın:(
Piyasa o kadar berbat ki otomatik bi Clio alıp araba ihtiyacını karşıla derim yakın zamanda kuzenim aldı 635 e otomatik parçası ucuz, sorunsuz alıp götürüyo istediği gibi
en mantıklı 1.6 multijet urban paket egea gibi 2021-2022

en mantıklı 1.6 multijet urban paket egea gibi 2021-2022
tertemiz. parçası bakkalda bile vardır. ustası da var. satacağın zaman 10k aşşağı yazsan hemen çıkarırsın elinden

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,093,456
Üyeler
173,820
Son üye
smmevim
Geri