Neler Yeni

850w sıfır veya ikinci el PSU alacağım acil fikir birliği

AGUMBA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
864
İsim
Sercan GÖKALP
Arkadaşlar 3090 aldım ona 850w power alacağım sarı sitede Corsair rm850 modelleri var full modüler Gold PSU lar var onlardan mı tavsiye edersiniz yoksa sıfır fsp falan mı? Görüşlerinizi ve ilanlarınızı bekliyorum şunu kart ile bir denk getirelim ki kartı test edip onay vereyim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hadi beyler yok mu bişiler

Son düzenleme:

AGUMBA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
864
İsim
Sercan GÖKALP
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hadi beyler bi el atın be

gOkO

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
93
İsim
Gökhan TUTAR
İkinci el garantili Thermaltake toughpwer 850 watt al. Zaten 10 sene garantili. Pc ye tak ve psu sorunundan kurtul. Bu güne kadar 1 tane corsair psu aldım kasam beyaz diye beyaz almıştım ancak cw sesi olduğu için 1 hafta kullanıp sattım. Tt nin yeni psularında yeni nesil rtx4*** desteği ve sessiz fan teknolojileri var. Corsairin yerine aldığım tt den çok çok memnunum...

ÇağdaşKsK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
463
İsim
Çağdaş Alkan
İkinci el garantili Thermaltake toughpwer 850 watt al. Zaten 10 sene garantili. Pc ye tak ve psu sorunundan kurtul. Bu güne kadar 1 tane corsair psu aldım kasam beyaz diye beyaz almıştım ancak cw sesi olduğu için 1 hafta kullanıp sattım. Tt nin yeni psularında yeni nesil rtx4*** desteği ve sessiz fan teknolojileri var. Corsairin yerine aldığım tt den çok çok memnunum...
Asus Rog da 10 sene garantili ama bu garantiler bizim bildiğimiz gibi değil, markanın kendi PSU 'yine verdiği güven bu , fatura da ki 2 sene olan garanti tarihi geçtiğin de ürüne bir şey olursa ücret ile Tamir ediyorlar. 2. El temiz ve sağlamlığından emin olduğunuz PSU'yi alın, önemli parçalar bunlar , bir sorun olsa bütün sisteme zarar gelebilir

AGUMBA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
864
İsim
Sercan GÖKALP
Bitane corsir rm850x buldum Media Markt tan alınma teşhir ürünü 1 yıl daha normal garantisi var 10 yıl da Corsair garanti veriyor. Hiç kullanılmamış kablolar poşetinde duruyor biraz da inceledim YouTube den insanlar çok beğenmiş. Bu da pcie 5 destekli yani sistemi DDR 5 e çevirirsem power almak zorunda kalmayacağım
Asus Rog da 10 sene garantili ama bu garantiler bizim bildiğimiz gibi değil, markanın kendi PSU 'yine verdiği güven bu , fatura da ki 2 sene olan garanti tarihi geçtiğin de ürüne bir şey olursa ücret ile Tamir ediyorlar. 2. El temiz ve sağlamlığından emin olduğunuz PSU'yi alın, önemli parçalar bunlar , bir sorun olsa bütün sisteme zarar gelebilir
Diğer arkadaşa dediğim gibi Corsair rm850x buldum ddr5 destekli teşhir ürünü hiç kullanılmamış kfg tam hiçbir eksiği yok 4 bin TL ye onu alacağım muhtemelen. Corsair alma nedenim şu adamlar kaç watt değer veriyorsa onu yazıyor öyle 850 yazıp ortalama 650 700 vermiyor direkt 850 veriyor. Daha önce aldığım Corsair ürünlerden çok memnunum o yüzden yine bu markayı seçtim

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,389
İsim
Bilal Tepe
Thermaltake powerlar coil whine ile ünlü 3 adet Corsair kullandım 2 adet fsp 1 adet high power 1 adet seasonic en iyisi seasonic idi sonra fsp sonra high power sonra thermaltake

Yseyrek

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Yasin Seyrekoğlu
Psulardan çok anlamam ama ben Corsair rm 850x kullanıyorum gayet sessiz ve başarılı memnunum 1bucuk yıl oldu hala ilk günkü sessizliginde

AGUMBA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
864
İsim
Sercan GÖKALP
Thermaltake powerlar coil whine ile ünlü 3 adet Corsair kullandım 2 adet fsp 1 adet high power 1 adet seasonic en iyisi seasonic idi sonra fsp sonra high power sonra thermaltake
Ben tercihimi Corsair den yana kullanacağım çünkü hem DDR 5 destekli hem sıfır ve garantili sadece teşhir ürünü adam almış sistemi dizemeden dağıtmış o da
Mesaj otomatik birleştirildi:

Psulardan çok anlamam ama ben Corsair rm 850x kullanıyorum gayet sessiz ve başarılı memnunum 1bucuk yıl oldu hala ilk günkü sessizliginde
Ben de onu tercih ettim bide sıfır bulmam piyangosu oldu. Siz kaça almıştınız eskiden

Top Bottom